Zwolle simpel langs regioteam Garderen

Zwolle – De selectie van FC Zwolle is dinsdag gestart met het jaarlijks terugkerende trainingskamp in Garderen, met ’s avonds direct een oefenwedstrijd tegen het regioteam uit Garderen. Na twee lastige oefenwedstrijden tegen HHC Hardenberg (2-1 verlies) en SC Genemuiden (0-2 winst), kende de ploeg van trainer Art Langeler geen enkele moeite met de amateurs uit de omgeving van Garderen. Mede dankzij drie treffers van Mustafa Saymak won FC Zwolle het oefenduel eenvoudig met 0-11. 

saymak.jpg

Ook dit jaar moeten hotel Overbosch en de trainingsfaciliteiten van Veluwse Boys ervoor zorgen dat FC Zwolle een hecht collectief wordt. Als afsluiting van de eerste dag werd er dinsdag geoefend tegen een regioteam uit Garderen en omstreken. Mede door blessures van Gieljan Tissingh, Jesper Drost en Bart van Hintum was de selectie nog wat aan de krappe kant, waardoor A-junioren Ricardo Talu en Giovanni Hiwat voor de wedstrijd tegen het regioteam aan de ploeg werden toegevoegd. Centrale verdediger Talu mocht in de basis starten, terwijl Hiwat als invaller in de tweede helft goed voor twee doelpunten was. Een verdienstelijk debuut van beide spelers.

Een kleine tegenvaller in de wedstrijd tegen Garderen was de vroegtijdige wissel van Frank Olijve. De middenvelder moest halverwege de eerste helft vanwege een schouderblessure de kleedkamer opzoeken. Verder werd, met het oog op de wedstrijd van aanstaande donderdag in Putten tegen Real Mallorca, een aantal spelers rust gegund. Onder meer Gerard Aafjes, Arne Slot, Darryl Lachman en Nassir Maachi konden met eigen ogen waarnemen dat Saymak drie doelpunten voor zijn rekening nam. De overige treffers werden gemaakt door Norair Mamedov (2), Stanley Mailoa, Furdjel Narsingh, Joran Pot, Alexander Bannink.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zwolle simpel langs regioteam Garderen”

Reacties zijn gesloten.