Gevelsteen op gebouw DOAS in Assendorp

Zwolle – Op initiatief van De Vrienden van Assendorp is er een gevelsteen geplaatst bij DOAS. De Vrienden van Assendorp zijn van mening dat dit monumentale pand met de nieuwe functie (wonen) gecombineerd met de kunstenaars van DOAS een verrijking is voor Assendorp.

plaquette_doas_1_large.jpg

Daarnaast wil men een oude traditie in ere herstellen door het aanbrengen van een gevelsteen voor dit markante gebouw. De gevelsteen markeert de periode waarin kunstenaars in bezit namen. In samenwerking met de gemeente Zwolle en SWZ is de door dhr. Canters ontworpen gevelsteen geplaatst. Deze steen hangt aan de kant van het plein op de muur naast de ingang van De Ambachtsschool.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Gevelsteen op gebouw DOAS in Assendorp”

  1. Sinds kort werk ik als projectmanager bij DOAS en het is inderdaad een bijzonder en mooi gebouw. Heerlijk om te werken! Momenteel zijn we bezig om een divers aanbod aan te bieden voor groepen. Denk aan kunstworkshops of presentaties voor teams of families, evt. gecombineerd met eigen inhoudelijke programma’s. Mensen die hier meer over willen weten kunnen mailen naar: lidewij.disbergen@stichtingdoas.nl. Binnenkort volgt ook meer info op de website: http://www.doas.nl

Reacties zijn gesloten.