Rock en ROLL festival pakt groots uit

Zwolle – Op 13 augustus vindt in Zwolle alweer de 5de editie van het Rock en ROLL festival plaats. Stichting PIP events organiseert dit evenement en gaat het dit jaar groots uitpakken. Met 4 podia,36 artiesten en skatewedstrijden verwacht de organisatie een record aantal bezoekers te trekken.

Park de Wezenlanden staat de gehele dag in het teken van muziek skaten en allerlei activiteiten er om heen. Op de 4 podia zijn een verscheidenheid aan artiesten te horen. Zo is er een dance tent waar Black Sun Empire gaat draaien. Naast de skatebaan bevind zich het Red Bull Podium waar allerlei hip-hop artiesten optreden, waaronder Boef en de gelogeerde aap. Bij het KCO podium laten opkomende artiesten hun talenten showen en sluit Striking Justice hier hun europese tour af. Op het hoofdpodium staan headliners als Krause en Death Letters. De headliner Aux Raus sluit het festival af. Dit is tevens de laatste tour van deze mannen. De skatewedstrijden worden net als vorig jaar georganiseerd door Skateboard Federatie Nederland. Deelnemers kunnen zich op de dag zelf inschrijven. Naast muziek en skaten kun je volop lounchen, genieten van een breakdance demonstratie of kan je zelfs een tatoeage laten zetten.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 7,50 en kan je bestellen via www.rocknrollfestival.nl. Of haal je kaart bij de Plato, Ministrel Music of voor € 10 bij de deur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Rock en ROLL festival pakt groots uit”

Reacties zijn gesloten.