Het weer: wisselend

Zwolle – Donderdag start de dag met wolkenvelden en zonnige perioden. In de ochtend ontstaan stapelwolken en in de middag opnieuw enkele regen- en onweersbuien. De grootste kans op onweer is in het midden en zuiden van het land. De middagtemperatuur ligt tussen 19 graden op de Wadden en 25 in Limburg. Daarbij staat een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordoosten.

27-07-2011_weerfoto__assendorperstraat_.jpg

Groot Wezenland richting Assendorperstraat

Vrijdag trekken er vanuit het noordwesten wolkenvelden over het land. Op een lokale spat na blijft het droog en de temperatuur komt uit tussen 19 graden in het noorden en 23 in het zuiden. Ook zaterdag is er veel bewolking, maar het blijft nagenoeg droog. De wind waait uit het noordwesten en de temperatuur heeft moeite om boven de 20 graden te komen. Daarna neemt de kans op een bui weer iets toe. Vanaf maandag is de kans groot op wat hogere temperaturen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Het weer: wisselend”

  1. Goh, hier was echt ruimte om deze oplossing te maken voor de bus en de fietsers… In de Drapenierlaan niet, maar daar hebben ze het desondanks toch maar gedaan…. Niet dat ik er als fietser over klaag, maar als de auto’s er van weerskanten langs moeten dan houdt de ruimte niet echt over!

  2. Hoe bedoel je Marianne met “maar als de auto’s er van weerskanten langs moeten dan houdt de ruimte niet echt over!” Als er een stadsbus staat mag er geen auto inhalen hoor. De nieuwe weg is zeker een verbetering voor de fietser, auto’s moesten toen al wachten en nu ook weer.

  3. @kire:
    daar heb ik het niet over: de Drapenierlaan is een weg net als deze: je mag aan weerskanten passeren langs elkaar. Op de Drapenierlaan houdt op het moment dat dat gebeurt, de ruimte niet over1 Past dus niet mooi langs mekaar heen, bedoelde ik! Kortom: als een bus er staat, dan past er helemaal niks meer langs, ook in de tegengestelde richting dus niet! Lijkt me niet de bedoeling van de wegbeheerder…

  4. Oké op die manier,maar de Assendorperstaat is daar breed genoeg, vanmiddag nog getest. Maar dat het zo krap is bij de drapenierlaan slaat idd nergens op, helemaal als er een hulpdienst aankomt.

  5. Het stomme is dat er een heeeeeeeel brede groenstrook naast loopt…..
    Dus een oplossing als hierboven had prima gekund…

Reacties zijn gesloten.