Marga Bult hoofdact bij Stratenfestival COC Zwolle

Zwolle – Ook dit jaar heeft COC Zwolle tijdens het Stratenfestival in Zwolle weer een avondvullend programma geprogrammeerd. Ditmaal is het festival op vrijdag 19 augustus.

Tijdens het jaarlijkse festival (gelijktijdig met de zomerkermis) zijn er op diverse podia in de stad allerlei optredens. Sinds een aantal jaren is COC Zwolle present met een succesvol podium in de Kamperstraat. Om 20.00 uur opent Pierre de line-up bij COC Zwolle. Daarna volgen tot middernacht nog acht optredens, van achtereenvolgens Palma, Randy Blommaert, Davey van der Sluis, Glenn de Koning, Ruby, Johnny Rosenberg, Pierre en Marga Bult. En na deze optredens op het buitenpodium, kun je terecht in het gezellige café van COC Zwolle, waar de DJ’s je tot 2.45 uur vermaken. De entree is gratis. Het volledige programma vind je op www.coczwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Marga Bult hoofdact bij Stratenfestival COC Zwolle”

  1. Wat een negativiteit hier, jullie hoeven niet te gaan hoor. Mijn muziek is het ook niet, maar het gaat toch veel meer om de gezelligheid in kroegen, op straat en pleinen etc. etc. Maakt mij niet uit wie er allemaal op komen treden, als het maar lekker weer en gezellig is. Zoveel geld is er helaas niet meer beschikbaar, dus roeien met de riemen die er zijn.

Reacties zijn gesloten.