‘Café op straat’ bij COC tijdens Stratenfestival

Zwolle –  Het café van COC Zwolle verplaatst zich volgende week vrijdag 19 augustus naar de straat en biedt het publiek negen voornamelijk Nederlandstalige optredens. Met deze bomvolle line-up op het podium in de Kamperstraat geeft het COC tijdens Stratenfestival Zwolle ruimte aan jonge startende artiesten én ervaren rotten in het vak, zoals RTV Oost coryfee en Dutch Diva Marga Bult.

Tijdens dit jaarlijkse festival op de vrijdag van de zomerkermis is het succesvolle podium vóór het café aan de Kamperstraat 17 inmiddels traditie. Voor veel mensen is het Stratenfestival een gelegenheid om het COC te bezoeken. Woordvoerder Carlo Spijk: "Wij zijn er voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn. Deze avond is een mooi moment om dat gevoel over te dragen terwijl we met honderden mensen samen genieten. Het wordt een feest, dus kom erbij!” Rosenberg en Bult Zanger en presentator van de avond Pierre bijt om 20.00 uur het spits af. Palma, bekend van De Gouden Kooi en gastoptredens bij Robert Jensen, heeft een spannende avond want zij zingt voor het eerst live tijdens een groot evenement.

Daarna zijn er optredens van Randy Blommaert, Davey van der Sluis, Glenn de Koning, Ruby en Johnny Rosenberg. Deze innemende telg uit de beroemde Rosenberg familie was kandidaat in The Voice of Holland en zal tijdens het Stratenfestival zijn gipsy roots niet verloochenen. Marga Bult, die Nederland in 1987 op het Eurovisie Songfestival vertegenwoordigde, is om 23.30 de uitsmijter van de avond. Zij gaat zorgen dat de Kamperstraat feestend de nacht in gaat. Café en dansvloer zijn na de straatoptredens tot in de late uurtjes geopend.

Alle details staan op www.coczwolle.nl . Vier provincies COC Zwolle is de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit. Met een café, voorlichting, discussie en hulp wordt gewerkt aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het werkgebied omvat 23 gemeenten in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe. COC Zwolle is lid van de landelijke organisatie COC Nederland.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)