Het weer: kleine kans op onweer

Zwolle – Vrijdag is het eerst bewolkt en hier en daar valt wat regen. In de loop van de ochtend wordt het droger en breekt in het uiterste westen de zon door. ’s Middags ontstaan buien, met name in het oosten. Daarbij is een kleine kans op onweer. Vooral het noordwesten maakt kans op zon. Het wordt 19 tot 23 graden met de hoogste temperaturen in Limburg. De westen- tot noordwestenwind is matig van kracht.

 11-08-2011_weerfoto_zwartewater.jpg

Zwartewater

Zaterdag begint de dag op de meeste plaatsen bewolkt met zeer lokaal een spat motregen. Gaandeweg de ochtend wordt het droog en breekt hier en daar de zon door. ’s Middags trekken er vanuit het zuidwesten enkele buien over het land. De maxima komen tussen 20 en 24 graden uit, waarbij een stevige zuidwestelijke bries staat.

Zondag is het opnieuw bewolkt en trekken stevige regen- en onweersbuien over het land. De temperatuur in de middag komt tussen 20 en 25 graden uit.

Maandag is er ook nog kans op buien, maar daarna zorgt een opbouwend hogedrukgebied voor een paar droge dagen. De maxima schommelen dan rond 22 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Het weer: kleine kans op onweer”

  1. Mooi, grijze maar toch kleurrijke en veelzeggende plaat bij een belangrijk punt….de entree van Stadshagen. De Dijk heeft deze brug destijds nog geopend….ook al in de regen, maar wel mooi!

    Weet wie waarschijnlijk in dat mooie grote, rood/witte, huis komen wonen.

  2. Dat grote statige huis tussen de twee bruggen, dat ze met Polen aan het bouwen zijn, aan de Holtenbroeker zijde? Ik denk dat veel mensen zich dat afvragen. Wat komt daar in Dick?

  3. Hoorde wat, maar ik mocht het niet verder vertellen. Doe ik dus ook niet zeker niet op een openbaar log. Geen BN-ers overigens, voor zover mijn beperkte kennis van BN-ers rijkt. Kon wel eens spectaculair worden.

  4. Ik denk dat je dan beter meteen niks had kunnen zeggen. Op deze manier wek je de nieuwsgierigheid op, zonder dat mensen er in korte tijd achter kunnen komen… Maar dat is mijn ‘bescheiden’ mening 😉

  5. Ieder mag denken wat ie wil en iets (niet kwetsbaars) schrijven op zijn/haar eigen manier. Ja, nieuwsgierigheid lijkt me een vervelende eigenschap. ieder mag ook zijn of haar (bescheiden) mening hebben. Iedereen mag ook volgende keer weer precies zo reageren…..tjonge wat een vrijheid :D:D:D

Reacties zijn gesloten.