WijZlocatie Werkeren zoekt vrijwilligers

Zwolle – Op Wijzlocatie Werkeren beheert WijZ samen met Frion en IJsselheem Grand Cafe de Werkerwaard. Een ontmoetings-restaurant waar bewoners van IJsselheem en Stadshagen dagelijks kunnen eten en ontmoeten.

WijZ zoekt vrijwilligers voor het buffet Werkerwaard voor de functies Gastheer/dame die: • het leuk vindt om vóór en met mensen te werken • het leuk vindt om in een team te werken • die houdt van aanpakken • zelfstandig kan werken achter de bar en in de bediening • een ochtend, middag en/of avond in de week tijd heeft • flexibel en dienstverlenend is • wil bijdragen aan de sfeer in de Werkerwaard • een klantgerichte instelling heeft • een representatieve houding • zich wil binden aan WijZ. Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelies Bos WijZlocatie Werkeren, 038 8515760.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “WijZlocatie Werkeren zoekt vrijwilligers”

  1. Daar gaan we weer???….Om even terug te keren tot het onderwerp, vrijwilligerswerk is zeer nuttig en verrijkt je leven. Als je je een paar uurtjes per week kunt losweken van Weblog Zwolle zou ik het zeker eens proberen.

  2. @Ingrid, wat een domme insinuerende vraag, denk je dat ik al zo seniel ben dat ik tegen mezelf ga zitten praten? en ja, ik doe al vanaf 2003 vrijwilligerswerk.
    Maar ik ben dat gekissebis van jullie wat over het algemeen nergens over gaat een beetje zat, Daar zit WijZlocatie Werkeren echt niet om verlegen.

  3. @Observer,

    Als je je een paar uurtjes per week kunt losweken van Weblog Zwolle zou ik het zeker eens proberen.

    Jij verondersteld dat o.a. ik, want ik reageerde op zusenzo, niet aan vrijwilligers werk doe.

    Dus als jij van veronderstellingen uitgaat zonder dat je mij kent, kun je een domme insinuerende vraag van mij terug krijgen.

    En zoals ik al aangaf ik beantwoorde de vraag van @zusenzo en niet meer en niet minder.

    Maar jij mag het lezen zoals jij wil.

  4. heerlijke roddel en achterklap zoekende zieke trutten gezocht als eindeloos vervelend kletsmaatje voor vereenzaamde ouderen in een uitzichtloos grand-café (what’s in a name) wellicht … om vrijwillig te mee werkeren, zoals de werkerwaard is zo zijn de vrjwilligers.

  5. @Ingrid, zucht……….
    Eigenlijk had ik het meer tegen zusenzo, jouw antwoord op zijn eerste vraag was ook zeer correct.
    Maar laten we ons nou beperken tot het onderwerp en dit soort “bijdehante” soort pingpong spelletjes bewaren voor bij de buurtbarbeque

  6. @Observer, dan was dat voor mij blijkbaar niet duidelijk genoeg. Dus wanneer je dit in je antwoord de volgende x aangeeft maakt het wat makkelijker. Sorry, dat je er van moest zuchten

  7. @Ingrid, ook een sorry van mijn kant, ik zal in het vervolg duidelijker aangeven voor wie mijn commentaar bestemd is. (nog een, maar nu opgeluchte zucht ;))

Reacties zijn gesloten.