Bromfietser na achtervolging aangehouden

Zwolle – Een 22-jarige bromfietsbestuurder uit Zwolle werd op donderdag 18 augustus op de Palestrinalaan aangehouden. De bestuurder had even daarvoor op een onverzekerde bromfiets gereden die niet was voorzien van een kentekenplaat. Ook was de bestuurder niet in het bezit van een identiteitsbewijs en droeg hij geen helm.

Tijdens het aanspreken wist de bestuurder er met een andere scooter vandoor te gaan. Dit gebeurde met grove verwensingen en beledigingen in de richting van de controlerende politieambtenaren. De verdachte werd echter enige tijd later wederom rijdend gesignaleerd en kon, door hem klem te rijden met de dienstauto, worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor de bovenstaande feiten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Bromfietser na achtervolging aangehouden”

  1. Nou dat is echt nieuws hoor gebeurd dagelijks zoals ik de kranten lees en de agenten doen er heel veel moeite voor om ze te pakken.Maar naar de voorgeleid ng staan die gasten een uur later weer in de vrije wereld veelal ook personen waar niks te halen valt.

Reacties zijn gesloten.