WVF verliest met 0 – 3 van AZSV

Zwolle – Zaterdagmiddag speelde WVF thuis tegen mede competitiegenoot AZSV uit Aalten. De gasten gaven vanaf het beginsignaal vol gas en combineerden er lustig op los. WVF stond opnieuw in een gewijzigde opstelling maar de spelers gaven in de eerste helft niet thuis. Het werd een collectief falen waarbij er nagenoeg geen goede combinatie op de mat werd gelegd.

AZSV was heer en meester en genoot zichtbaar van de vrijheid die men kreeg. WVF speelde tegen zich zelf en kwam steeds te kort. AZSV scoorde al in de 3e minuut via Badre Rharssisse 0-1 en verhoogde de score in de 11e minuut naar 0-2 via Roy Berenschot, waarbij grensrechter Harrie van Wijnen tevergeefs vlagde voor buitenspel. Scheidsrechter Smit uit Nunspeet verduidelijkte waarom dit volgens hem niet het geval was. Binnen 20 minuten was het opnieuw raak uit een vrije trap waar Freek Mulder alert reageerde en in de korte hoek keeper Wibo van Dijk voor de 3e maal passeerde 0 – 3!

Pas na een half uur kwam er een dieptepass op Saba Gwedelidze maar de keeper van de gasten onderschepte prima. Verder geen “wapenfeiten”. Na de rust kwamen Fokko Ebbens en Timon Beimers in het veld voor René Dorgelo en genoemde Saba. WVF bleek uit een ander vaatje te kunnen tappen maar direct uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Wel kwamen er aardige combinaties waar de voorhoede meer in beeld kwam. Kansen voor Timon en Björn Rellum leverden geen doelpunt op.

De gasten leunden wat meer achterover maar bleven ook gevaarlijk met hun snelle uitvallen. Björn Rellum werd nog gewisseld door Iury da Silva maar deze raakte al snel aangeslagen bij een doelpoging waarbij hij de keeper omspeelde. Anne Nijland speelde zeer gedreven en solliciteerde duidelijk naar een plaats in de basiself. Beide ploegen kregen nog enkele kansen maar de stand bleef ongewijzigd in 0 – 3 bij het eindsignaal. Trainer Kooistra gaf aan niet teveel waarde te hechten aan dit verlies, maar inmiddels wel de meeste spelers te hebben geprobeerd op verschillende posities. In potentie kan er een leuk elftal op de mat verschijnen maar het wordt geleidelijk tijd dat er definitieve keuzes gemaakt worden. Speelt ook nog dat Gertjan van Limburg nog geheel fit moet worden en een belangrijke pion kan zijn op het veld.

Aanstaande dinsdagavond opnieuw een bekerwedstrijd uit tegen Rohda Raalte om 19.30 uur. Een afstand die voor de supporters zeker te overbruggen zal zijn !!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “WVF verliest met 0 – 3 van AZSV”

  1. Jammer, ik zag dat er nog een “Edgar Davids Bril Contest” onder de spelers van vv Berkum 2 (=WVF 1) gehouden was?

    Bouwmeester won de verkiezing 8)

Reacties zijn gesloten.