Tafeltennis Zwolle snakt naar nieuw onderkomen

Zwolle – Afgelopen maandag 28 februari heeft een afvaardiging van het bestuur van Tafeltennis Zwolle een teleurstellend gesprek gehad met de Gemeente Zwolle. Er zijn voor TTZ geen concrete mogelijkheden voor nieuwe huisvesting geboden en het lijkt erop dat TTZ, dat momenteel met een herenteam eredivisie speelt, voorlopig nog gebruik moeten maken van de locatie aan de Albert Cuypstraat, welke niet voldoet aan de huidige normen.

tafeltennis-31.jpg

Eind april / begin mei zal de gemeente TTZ op de hoogte brengen over de mogelijkheden om op termijn een nieuw onderkomen te kunnen betrekken. TTZ: "Volgens de wethouder zijn er zeker nog opties, maar voor de korte termijn lijkt het erop dat de gemeente geen middelen heeft c.q. beschikbaar wil stellen om TTZ te ondersteunen. Voor de gemeente Zwolle is het geen gemakkelijke tijd i.v.m. bezuinigingen, maar na meer dan 10 jaar praten is het ook wel eens tijd maar vooral noodzakelijk dat Tafeltennis Zwolle een nieuwe locatie krijgt." Het bestuur zal zich op korte termijn beraden over de huidige situatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Tafeltennis Zwolle snakt naar nieuw onderkomen”

  1. Het gebouw is een bouwval. Ben altijd bang voor brand daar, dan ligt het zo tegen de vlakte incluis de asbest. Deze mensen verdienen een nieuw onderkomen. En tien jaar lullen, daar krijgt de burger geen moed van. Daar gaat de burger vreemd van stemmen.

Reacties zijn gesloten.