Borrel en Siemons volmaken voetreis naar Rome

Zwolle – Hans Borrel en Anja Siemons zijn onderdagmiddag na een maandenlange intensieve wandeltocht van Zwolle naar Rome aangekomen in de Italiaanse hoofdstad. Het wandelduo zamelde met hun prestatie ook geld in voor de Bas van de Goor Foundation (Sportief met diabetes). Het stel zal over een aantal dagen per trein terugkeren naar Zwolle. Op 1 september wordt er voor het wandelduo een feestje georganiseerd in de Proosdij.

25-05-2011_wandeltocht_naar_rome_1.jpg

In 1998 werd hij uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland. Hans Borrel is daarnaast raadslid voor de lokale politieke partij Swollwacht. De afgelopen maanden maakte Borrel met zijn wandelmaatje Anja Siemons en de twee honden Fregel en Sierra een voetreis naar Rome. Per dag werd er ongeveer 25 kilometer gelopen. Het onderdak tijdens deze reis was een caravan, die door hun begeleider, Philip Kersbergen, van camping naar camping gereden werd. Hij zorgde ook voor eten en drinken. Hans heeft diabetes type 2. Hij hoopt door het wandelen zijn glucosewaarden beter onder controle te krijgen en zonder diabetes terug te keren. Mede daarom had het wandelduo gekozen om te lopen voor de Bas van de Goor Foundation. Via een speciale website werd een dagboek van de voetreis bijhouden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Borrel en Siemons volmaken voetreis naar Rome”

  1. De Honden zijn allang weer terug,maar de prestatie van Anja en Hans zijn geweldig ,vooral als je leest hoe warm het de laatste weken was.

Reacties zijn gesloten.