Zwolle Culinair van start

Zwolle – Het evenement Zwolle Culinair vindt dit jaar plaats in het weekend van 21 t/m 23 oktober, op de ‘boulevard’ van het nieuwe Deltion College in Zwolle. Het is de 8de editie van Zwolle Culinair. Het Deltion College is blij een evenement als Zwolle Culinair te mogen huisvesten. De nieuwe gebouwen bieden het evenement de ruimte om te groeien. Naar verwachting zullen er dit jaar 25 restaurants deelnemen aan Zwolle Culinair. Daarnaast zijn er diverse horecagerelateerde bedrijven vertegenwoordigd.

21-10-2011_zwolle_culinair_1.jpg

De school ontvangt het evenement met groot enthousiasme en biedt ondersteuning met diverse eigen disciplines waaronder de Hotelschool en Evenementensupport. Net als andere jaren helpen studenten van verschillende opleidingen van het Deltion College om het evenement soepel te laten verlopen. Zwolle Culinair is al jaren een geliefd evenement waar duizenden bezoekers op af komen.

21-10-2011_zwolle_culinair_2.jpg

21-10-2011_zwolle_culinair_3.jpg

Het Deltion College is een uitstekende locatie met veel sfeer en ambiance. Het feit dat er weer nieuwe en meer restaurants kunnen deelnemen, maakt het evenement voor bezoekers nog interessanter.

21-10-2011_zwolle_culinair_4.jpg

Natuurlijk zullen de deelnemende restaurants zich culinair van hun beste kant laten zien en doen zij er ook dit jaar weer alles aan om een gezellige sfeer neer te zetten. Openingstijden Zwolle Culinair 2011 is voor het publiek geopend: op vrijdag van 17.00 – 24.00 uur op zaterdag van 16.00 – 24.00 uur op zondag van 14.00 – 22.00 uur.

21-10-2011_zwolle_culinair_5.jpg

21-10-2011_zwolle_culinair_6.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zwolle Culinair van start”

  1. Wat een stuk minder dan verleden jaar zeg, heel jammer dat het niveau zo naar beneden is gegaan.

    Het was allemaal te veel van het zelfde,overal stond hert op het menu.
    Volgens mij had de hanos goede aanbiedings.

    Bij een bepaalde stand ,bestelde ik scampi s,daar haalde ze het darmkanaal er niet eens uit(drama).

    Ik klaag niet snel over de prijs/kwaliteit,maar dit jaar echt slecht.

    Jammer dat sommige restaurants(vito s,os en peper,binnen) er niet zijn .

    Hopen op beter.

Reacties zijn gesloten.