Haagse interesse voor Nassir Maachi

Foto van auteur

Zwolle – ADO Den Haag heeft volgens het Algemeen Dagblad interesse voor FC Zwolle aanvaller Nassir Maachi.

14-07-2011_persdag_fc_zwolle_25.jpg

Den Haag heeft Nassir Maachi op het oog als vervanger van Wesley Verhoek, die naar FC Twente gaat. De aanvaller van FC Zwolle heeft een aflopend contract tot 30 juni 2012 en ADO zou een gedeelte van de transfersom willen investeren in de voormalig speler van FC Utrecht en SC Cambuur. Danny Hoesen (Fulham / Fortuna Sittard) en Ebi Smolarek (clubloos) zijn voor ADO alternatieven. De komende nacht om 00.00 uur sluit de transferwindow van de maand januari. De 26-jarige aanvaller scoorde in de 20 wedstrijden van dit seizoen 13 keer voor FC Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Haagse interesse voor Nassir Maachi”

  1. Gewoon veel geld vragen. Ado krijgt 1,5 miljoen voor Verhoek, dus gewoon minimaal 1 miljoen vragen voor Maachi. Of dat bedrag nou reëel is of niet, je moet je niet op de laatste dag laten verzwakken.

  2. Eens, maar voor 1.000.000,= heb je dit seizoen geen goeie spits…..Ook niet bij een TopklasserT trouwens, als er dan toch echt nixxx in de eigen jeugd van de FC zit?

  3. Konterman heeft laten weten aan Stef de Bont van de VI dat er niemand bij FCZ geweest is voor Maachi dus ook niet ADO!

    stefdebont_viStef de Bont

    Bert Konterman (#fczwolle) laat weten dat geen enkele club zich heeft gemeld voor Maachi, ook ADO niet #vi

Reacties zijn gesloten.