Drie belangrijke punten voor FC Zwolle

|   Laatste wijziging

Zwolle – Koploper FC Zwolle heeft vrijdagavond gewonnen van AGOVV uit Apeldoorn. In het Oosterenkstadion werd de uitslag 3-0.

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_1-0_02_.jpg
De 1-0 door Nassir Maachi…

Na 10 minuten was een kopbal van Nassir Maachi goed voor de 1-0. Kort daarna was het Giovanni Hiwat die de 2-0 scoorde. Vlak voor de rust werd het zelfs 3-0. Jesper Drost tikte de bal achter de keeper van AGOVV. In de tweede helft waren er aan beide zijden weinig kansen. Een kwartier voor tijd konden Joey van den Berg en vervolgens Arne Slot de Zwollenaren nog bijna op 4-0 zetten. De concurrent en nummer twee Sparta Rotterdam liet 3 punten in Volendam liggen. De Rotterdammers, die in de tweede helft met 10 man speelden, verloren met 1-0 van FC Volendam. De nummer drie FC Eindhoven speelt zaterdag nog tegen Telstar. Met nog 6 wedstrijden te gaan in de Jupiler League en nu 9 punten voorsprong op Sparta kan FC Zwolle zich serieus op gaan maken voor het kampioenschap.

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_03_.jpg

 23-03-2012__fc_zwolle-agovv_01_.jpg

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_08_.jpg

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_2-0_04_.jpg
Inleiding voor de 2-0…

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_3-0_07_.jpg

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_05_.jpg

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_06_.jpg

23-03-2012__fc_zwolle-agovv_bal_tegen_paal_09_.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

27 gedachten over “Drie belangrijke punten voor FC Zwolle”

  1. Mooie platen “sportfotograaf Harry”. Die 1e plaat die snoekduik, die je tegenwoordig véél te weinig ziet, is mijn favoriet.

    Goed te weten, dat op de achtergrond Slot met ons is. Bij WVF ook, speler van het 1e en “nogal familie” 😉

  2. It giet oan in Ljouwert ……………………………………..:):):):):):)…………………………..Hopen wie hier in Zwolle !

  3. Lekker!!! Gaat het nu echt gebeuren?? Ziet er wel goed uit zeg!
    Forza Zwolle!!
    en ja, we hebben alles te zoeken in de ere divisie!!

  4. HOPAA. Mooie pot, lekker sfeertje en zeker een juiste instelling bij de spelers. Die Hiwat is trouwens ook erg leuke speler, gaan we nog wel meer van zien.
    Lol op 19!

  5. Mooie scherpe foto die eerste. Daar moet je wel een goede camera voor hebben, dat zie je zo!

    Een vervelender diskwalificatie voor de fotograaf bestaat niet. Ik ken fotografen die met een simpel cameraatje mooiere foto’s kunnen maken dan ik met een toestel van een paarduizend euro.

  6. Dan snap je echt niets van fotografie!! Bij duister, kunstlicht en veel beweging deze foto maken doe je niet met een compacte camera.

  7. Daar ging het me niet om… Het gaat erom dat zoveel mensen vaak voorbij gaan aan de kwaliteiten van de fotograaf door te suggereren dat een goede foto gemaakt wordt door de camera. Ik ben ervan overtuigd dat de fotograaf daar voor minimaal 75% voor verantwoordelijk is en het restje is techniek.

    Dat neemt niet weg dat je inderdaad in deze situatie goede apparatuur – vooral het glaswerk – móét hebben. Dus daarin geef ik je gelijk, het ging mij erom de fotograaf ook de nodige credits toe te schuiven. Ik denk dat we uiteindelijk wel op één lijn zitten. 😉

  8. Ondanks de winst en het mooie vooruitzicht acht ik Langeler niet geschikt voor de Eredivisie. Er wordt ondertussen toch wel naar een waardige trainer / coach (Jans, Maaskant) gezocht toch??

  9. Als je ook op de supporters site kijkt alleen maar positieve berichten.

    Vorige week was dat wel anders en nu hoor je ze niet die negatievelingen

    Marcello jij vind dat we voor de tweede keer een trainer eruit moeten gooien na een eventueel kampioenschap?

    Ard is een prima trainer en is de trainer die zwolle weer aan het voetballen heeft gekregen na de periode Jan Everse.

    Als je dat niet ziet dan heb je er geen verstand van toch????

  10. @ fcz
    KLopt dat je nu allemaal positieve berichten ziet! Er is onder de suporters een mail uitgegaan dat als er bij mindere resultaten ook de supporters er toch achter moeten blijven staan! Niet altijd verhaal halen want dit legt ook druk op de spelers! Voetbal is emotie dus zulk soort voorvallen vinden nou een maal plaats! Na dit voetbal weekend is de realiteit volledig om gedraaid! Zou zwolle eerst nog maar 3 punten voorsprong behouden op sparta na tegenvallende resultaten tegen oss, helmond, volendam! Nu zie je dat de naaste concurenten ook maar mensen zijn en dus ook steken laten vallen! Eindhoven en sparta staan beide op een achterstand van 9 punten! Met de 6 nog resterende wedstrijden is de hoop positief gestemd onder de supporters! Programma ziet er als volgt uit!
    1-4 cambuur zwolle
    6-4 zwolle emmen
    9-4 fortuna zwolle
    13-4 zwolle eindhoven
    20-4 willem 2 zwolle
    27-4 zwolle veendam

    Misschien als we alles winnen en de concurenten punten laten liggen dat we thuis tegen eindhoven kampioen kunnen worden!!

  11. En dan erbij zie ik art wel in de eredivisie als coach van zwolle doorgaan, alleen dan wel met een hele sterke en technische staf! Kortom boekweg, v/d haar en hopenlijk nog steeds jaap stam!!!

  12. @ chubby

    tuurlijk mag je iets zeggen als het even niet goed gaat, maar wat er vorige week is gebeurd gaat alles te buiten. En juist van die jongens hoor je nu niets meer deze supporters hoor je alleen maar klagen maar staan bij een eventueel kampioenschap wel vooraan op het kerkplein

    En we gaan het nu echt wel redden op naar het kampioenschap!!!!!

  13. En juist van die jongens hoor je nu niets meer deze supporters hoor je alleen maar klagen maar staan bij een eventueel kampioenschap wel vooraan op het kerkplein

    Boe!
    Zo, ik heb nu ook wat gezegd.

    Maar zonder gekheid, we hebben altijd geroepen dat het niet uitmaakt hoe je wint, als je maar wint.
    Ik bewaar de rest van mijn commentaar wel voor de forumavond.

    p.s.
    nogmaals, wees niet bang, ik ga zeker NIET vooraan staan bij een kampioenschap.

  14. Bericht door zwolleinthuus, op 24 maart 2012 om 17:15

    Afgelopen week was 90% van de reacties negatief en hierboven alleen maar positief. Grappig te zien hoe het kan verschillen.

    Waren het ook dezelfde mensen?

Reacties zijn gesloten.