FC Zwolle – FC Eindhoven uitverkocht!

Zwolle – Er zijn vanaf dindagmiddag geen toegangskaarten meer verkrijgbaar voor de wedstrijd FC Zwolle–FC Eindhoven. Ook de extra tribune van 1.000 plaatsen is uitverkocht! Maar liefst 11.000 FC Zwolle fans gaan waarschijnlijk vrijdag meemaken dat FC Zwolle kampioen wordt!

10-04-2012_start_bouw_tijdelijke_tribune_voor_duizend_personenen_01.jpg

Wanneer je je kaart(en) via internet hebt besteld kun je deze vanaf woensdag 12 april om 9.00 uur afhalen in de FC Zwolle Fanshop. Vergeet niet je bevestigingsmail mee te nemen. Supporters die in het bezit zijn van een C1000-voucher kunnen deze nog wel inleveren tot vrijdag 13 april, 17.00 uur. Aanvragen voor zakelijk kaarten worden op dit moment op volgorde van binnenkomst behandeld. Ook hiervoor geldt dat we zijn uitverkocht. Uiterlijk donderdag 12 april ontvangt u bericht over de toewijzing van uw kaart(en). Het heeft geen zin meer om nieuwe aanvragen in te dienen.

10-04-2012_start_bouw_tijdelijke_tribune_voor_duizend_personenen_02.jpg
Vanaf dinsdag wordt een extra tribune voor 1.000 personen in het stadion geplaatst… 

10-04-2012_start_bouw_tijdelijke_tribune_voor_duizend_personenen_03.jpg

10-04-2012_start_bouw_tijdelijke_tribune_voor_duizend_personenen_04.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “FC Zwolle – FC Eindhoven uitverkocht!”

  1. Maar liefst 11.000 FC Zwolle fans gaan waarschijnlijk vrijdag meemaken dat FC Zwolle kampioen wordt!

    Eerst zien, dan geloven 😛

  2. En nu maar hopen dat ze niet onderuit gaan bij deze wedstrijd.Want er wordt nogal een drukte voor gemaakt .En wat gaat er gebeuren als ze de Eredivisie halen er zal dan zeker geld moeten komen voor versterking om zich te handhaven daar.Als dat niet gebeurt kunnen ze het daar wel vergeten het seizoen volgend jaar.

  3. Zijn dr al meer fotos van de uitbreiding aand e ouwe berkum tribune? Mooi man dat daar wat plekken bij komen, kunnen zo met z’n allen het veld op als we kampioen worden!! feestje toch

Reacties zijn gesloten.