FC Zwolle biedt regionale talenten kansen

Zwolle – De jeugdafdeling van FC Zwolle en de elf verenigingen uit de regio: mvv Alcides, VVOG, v.v. d’Olde Veste’54, MSC, FC Meppel, sv Lelystad’67, vv Nunspeet, Go Ahead Kampen, HZVV, Rohda Raalte en vv Staphorst tekenen voorafgaand aan de wedstrijd FC Zwolle – SC Veendam op vrijdag 27 april aanstaande een samenwerkingsovereenkomst die vanaf het seizoen 2012-2013 in gaat.

Het doel is getalenteerde jeugdspelers kansen bieden hun talenten optimaal te ontwikkelen. Tevens wordt het technisch kader van de amateurverenigingen voorzien van minimaal twee scholingsmomenten, clinics of workshops. Daarnaast worden er talentendagen georganiseerd waar zowel de spelers als het technisch kader het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

FC Zwolle werkt met drie soorten overeenkomsten: goud, zilver en brons. De categorie is afhankelijk van het niveau waarop de jeugdteams spelen, het niveau waarop het eerste elftal speelt en het aantal spelers van de amateurvereniging dat op dit moment in de jeugd, de beloften of het eerste elftal van FC Zwolle speelt.

FC Zwolle gaat met maximaal vijfentwintig (top)amateurverenigingen een samenwerkingsovereenkomst sluiten en verwacht op korte termijn nog een aantal amateurverenigingen aan zich te binden.Hiermee wordt invulling gegeven aan de kernpropositie van FC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio zal zijn en er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “FC Zwolle biedt regionale talenten kansen”

Reacties zijn gesloten.