Fietster breekt enkel bij aanrijding

Foto van auteur

Bij een verkeersongeval op de Dommel raakte dinsdagmorgen een 61-jarige fietsster uit Zwolle gewond. Zij werd met een enkelfractuur naar het ziekenhuis gebracht.

Zij fietste over de rotonde in deze weg en kreeg geen voorrang van de 64-jarige bestuurder van een bestelwagen uit Zwolle, die vanaf de Rijnlaan deze kruising opreed. De man bleek niet in het bezit te zijn  van een geldig rijbewijs.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Fietster breekt enkel bij aanrijding”

  1. Oudjes op de weg :-, ik zie er bijna dagelijks gevaarlijke situaties door ontstaan. Die rijden gewoon met 40 over een onoverzichtelijke fietskruising (waar fietsers voorrang hebben), en zitten met 2 handen dicht op het stuur geklemd. Wat dat betreft zijn ze minstens zo gevaarlijk als dronken rijders.

  2. Niet te snel oordelen Chris1491. Dit geval heeft niets te maken met oud zijn, dit is iemand die zonder geldig rijbewijs achter het stuur zit, en dan ben je jong- of oud altijd een gevaar op de weg.

  3. 64-jarige bestuurder. Niet bepaald een student meer 😉 . Maar opzich heb je gelijk, maar ik zie het elke dag weer bevestigd worden. Een herhaaltoets zou een goed idee zijn. Dit zijn dezelfden die met 100 een vrachtwagen inhalen op de snelweg.

  4. Lekker commentaar weer Chris1491
    Bloedje irritant als ze met 100 een vrachtwagen inhalen? Vaak wel ja als je lekker 120 wil rijden. Verboden is het echter niet.
    Behalve oudjes op de weg ken ik wel meer gevaren: jongere en vaak meer roekeloze studenten. Verder wat oudere en arrogante vertegenwoordigers in hun leasebakken. Voor elke leeftijdscategorie kan je wel dingen verzinnen van waardeloos rijgedrag.

Reacties zijn gesloten.