Man gewond bij conflict in Zwolle

Zwolle – Op zondagmiddag vond er een conflict plaats tussen twee meisjes (18 en 17 jaar uit Zwolle) aan de Dobbe.

politienieuws_logo.jpg 

Beide meisjes waren met een aantal vrienden cq vriendinnen. Bij de ontmoeting werd er over en weer van alles naar elkaar geschreeuwd. Op een gegeven moment zijn het 17-jarige meisje en een vriendin van haar weggefietst. De vriend van het 18-jarige meisje, een 26-jarige Zwollenaar, zou de twee meisjes vervolgens op de fiets hebben achtervolgd. Hierop besloot het 17-jarige meisje haar broer, een 22-jarige Zwollenaar, te bellen. Toen deze kwam, is de 26-jarige Zwollenaar weggefietst en werd deze in de auto achtervolgd door de 22-jarige Zwollenaar en zijn vriendin die tijdens de achtervolging de politie belden en aangaf dat zijn zusje door de man zou zijn geslagen. Op de Pieter Steynstraat probeerde de 26-jarige man een woning binnen te gaan. Hij vluchtte een portiek binnen en de 22-jarige Zwollenaar zat achter hem aan. Beiden duwden tegen een deur aan waarbij de 26-jarige man met zijn arm door het glas van de deur ging en gewond raakte. Hij werd voor behandeling door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hierop belden de 22-jarige Zwollenaar en zijn vriendin opnieuw de politie, gaven aan dat er een man gewond was en gingen er vervolgens vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

17 gedachten over “Man gewond bij conflict in Zwolle”

  1. Een klassieke bitchfight met de haantjes die het voor de meisjes op moeten lossen. #zijpestmij. Ben benieuwd of er nog een eerwraakje volgt. Meer hierover morgen op Weblog Zwolle 😉

  2. Je bent ook wel een hele dappere boy als je op je op je 26 jarige leeftijd meisjes van 17 jaar gaat achtervolgen op de fiets. Wat een sneu conflict zeg….

  3. het verhaal wat hier staat is helemaal nicks van waar de 26 jarige heeft helemaal niks gedaan die ontweek het 17 jarige meisje omdat zy hem wou slaan en duwde haar een stukje weg dat zij hem niet raakte

  4. Gaan we hier weer een discussie krijgen tussen de 2 groepen die beiden niet zijn begonnen met de “ruzie” en de andere partij is sowieso begonnen.

  5. Groepen of niet, politie faalt weer VOLLEDIG.

    Werkelijk waar, hoe kan het dat de politie gebeld is en dat er dan alsnog iemand gewond raakt?

    Lijkt mij dat klachten weer eens niet serieus genomen worden of dat de heren dienders te druk waren met kaarten/koffie drinken.

  6. Uiteraard Japser! Om de één of andere reden heb ik nog nooit een toelichting van een betrokkene in fatsoenlijk Nederlands gezien. En het is ook grappig, dat de toelichting altijd begint met: “Er klopt niets van wat hier staat!”

    En voor zeurpiet: heb je de afgelopen tijd ook ander nieuws hier op wlz gevolgd? Ik heb toch zeker een aantal berichten kunnen lezen waarin de politie snel ter plaatse was!

  7. uhmm… ik was er bij, enneh alsof een 17jarig meisje een jongen van 26 zou gaan willen slaann .. hij heeft we degelijk aan haar gezeten. en niet andersom. en als je het zo bekijkt slaat die hele gebeurtenis nergens op..

  8. weet je wat het is de 26 jarige jongen is gewond en de andere niet dus denk logies na mensen de 22 jarige jongen is swaar schuldig wrm zou een 26 jarige man een meisje van 17 slaan en waarom sws een meisje slaan ik ken hem en zo is die niet dus beter had je gewoon beter uit je doppe gekeken mensen die de nie bij waren waar bemoeien jullie je mee denk gwn ma

  9. Allemaal oppaken een flinke boete geven meisjes, jongens, en gewoon even lekker taakstraf doen
    Wat een steletje imbecielen zijn dat zeg!

  10. mensen die de nie bij waren waar bemoeien jullie je mee denk gwn ma

    En daar is ie weer!
    Het is toch echt vrij normaal dat hier gesproken wordt over de geposte nieuwsberichten!

  11. Twee meisjes die midden op de dag ruzie maken op straat is al bijzonder. En dat ze hun grote broers erbij roepen om de ander te matten is nog specialer. A-sociale bedoeling als ik het zeggen mag.

  12. Zo te zien hebben weer veel mensen een verschillende mening over jong volwassenen die niks beters met hun tijd kunnen doen dan bek vechten. Niet goed dat er gewonden vallen, maar laten we het bij een incident houden en niet herhaaldelijk heen en weer gaan meppen en slaan.

  13. Kan dit volk deze agressie niet beter in Syrie uitvechten? daar lopen toch al zoveel van die heethoofden rond.
    Maar ja daar krijg je wel minder belangstelling dan op WLZ he?:):)

Reacties zijn gesloten.