PEC Zwolle mist doelman Boer

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle-doelman Diederik Boer heeft zijn linkerpols gebroken. Hierdoor mist hij de eerste weken van de Eredivisie. Leon ter Wielen is de voornaamste kandidaat om hem te vervangen.
Maar er kwam ook positief nieuws uit Zwolle. De club meldt op de officiële website dat het twee spelers op proef heeft. Middenvelder Jussi Kujala en doelman Filip Gacevski krijgen de kans om een contract af te dwingen.
Kujala stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij De Graafschap. De 21-jarige Gacevski is contractspeler van het Oostenrijkse SV Kapfenberg. Hij is tevens jeugdinternational namens Macedonië. PEC Zwolle start zaterdagavond de competitie in Kerkrade tegen Roda JC.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “PEC Zwolle mist doelman Boer”

  1. Ik Fin die Kujala een goede keuze.
    In afgelopen drie seizoenen veertig wedstrijden gespeeld waarvan de helft als invaller.
    Van een oververmoeide speler kun je dan niet spreken en ik ben zeer verheugd te horen dat Langeler na de lange zoektocht naar een eredivisiewaardige middenvelder deze topper heeft binnengeknokt.
    Ik heb d’r zin an ! 😀

  2. Heer Zwolleeder.

    Uw enthousiasme kent een zeer positieve uitwerking op mijn gemoedsrust omtrent de prestaties van de lokale betaald voetbalclub voor aanstaand seizoen.
    Ik heb d’r ook zin an!

Reacties zijn gesloten.