Een exclusief avondje uit, For Ladies Only…!

Foto van auteur

Een modeshow, workshops en natuurlijk een fantastische nieuwe film. De Ladies Night van Cinema de Kroon is dit keer grootser dan ooit tevoren. De hele avond staat in teken van mode en schoonheid met als hoogtepunt de film van de avond: The Devil Wears Prada.

{mosimage}

Al eerder organiseerde Cinema de Kroon exclusieve filmavonden voor alleen dames, maar nooit eerder is er zo groots uitgepakt. Er is een heel avondvullend programma samengesteld dat om 19:30 uur in de foyer begint met workshops van BonBonnerie Borrel, AVON Beautycenter en El Gallo Sieraden en accessoires. Na het voorprogramma is om 20:00 uur de grote filmzaal omgetoverd tot catwalk. Tijdens een een exclusieve modeshow toont SPS Superstar hun nieuwe herfst -en wintercollectie. Dit wordt gedaan in samenwerking met de Landstede, afdeling Mooi & Mode. De modeshow is een primeur, want nooit eerder is zoiets in Cinema de Kroon vertoond. Daarnaast is de modeshow een mooi opwarmertje voor de film waarin mode centraal staat.

Deze ultieme vrouwenavond wordt woensdagavond 11 oktober gehouden in Cinema de Kroon.

In de film The Devil Wears Prada, bemachtigt Andrea Sachs (Anne Hathaway), vers uit de collegebanken, een baan bij 'Runway Magazine', het belangrijkste modetijdschrift in de keiharde New Yorkse modewereld. Andrea wordt personal assistant van de hoofdredacteur van 'Runway Magazine', Miranda Priestley (Meryl Streep). Zij is een bewonderd mode-expert, maar tevens 'the boss from hell' als blijkt dat Andrea wordt geacht aan allerlei onmenselijke en onmogelijke eisen te voldoen. Hoe lang kan Andrea deze duivel op Pradahakken nog aan?

Tijdens de pauze van de film is er weer de gelegenheid de workshops te bezoeken. Ook lopen de modellen gekleed in de collectie van SPS Superstar door de foyer.
Aan het eind van de pauze zijn er leuke prijzen te winnen en na afloop van de film worden er goodybags uitgedeeld.

Deze ultieme vrouwenavond wordt woensdagavond 11 oktober gehouden in Cinema de Kroon in Zwolle. De toegangsprijs is €9,50. Om te reserveren kijk op www.minerva-zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)