IJsselhallen Zwolle presenteert Stars of Holland

Zwolle – IJsselhallen Zwolle presenteert op 16 november Stars of Holland. Geniet een avond lang live van oer-Hollandse hits van eigen bodem. IJsselhallen Zwolle wordt ombouwd tot een Hollandse tempel, waar een heerlijk gezellig feestje gebouwd wordt.

De IJsselhallen veranderen voor 1 avond in een reusachtige Hollandse kroeg waar je meezingt met de grootste Hollandse hits. U kunt dus een lekker avondje uit en los op herkenbare nummers! Van ‘een bossie rode rozen’ tot ‘Lieveling’…alle hits komen voorbij! De volgende artiesten zult u bij Stars of Holland in IJsselhallen Zwolle op het podium treffen: Frans Duijts, Jannes, Peter Beense, Bouke, Alex, Jordy van den Boer, Rogier & Co. De presentatie is in handen van Rogier van Oosterhout, alias DJ Coenio.

Openingstijden 19.00-02.00 uur

Prijzen € 32,30 (excl. fee). Rolstoelers zijn welkom, maar er is helaas geen apart vak voor hen.

Tickets bestelt u HIER.

http://www.starsofholland.nl/

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “IJsselhallen Zwolle presenteert Stars of Holland”

  1. ik vindt de intree prijs erg hoog voor zo iets dan ben je er nog niet de drank bonnen komen er nog bij en die zijn denk geen 2,- pst en de vorige keer moest ook dubbel betalen voor een wijntje ,nee ik ga er niet heen moet wel leuk en betaalbaar blijven !!!

Reacties zijn gesloten.