Feestelijke opening Cultuurhuis Stadshagen

Foto van auteur

Op zaterdag 4 november 2006 opent het Cultuurhuis Stadshagen officieel haar deuren. Iedereen is van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom om kennis te komen maken met de activiteiten, ruimtes en medewerkers van De Muzerie Centrum voor de Kunsten, Bibliotheek Zwolle, Informatiecentrum Stadshagen, Wijkservicepunt Stadshagen, kinderopvang ’t Ukkie, Wijkstichting Stadshagen Totaal en Travers (o.a. peuterspeelzaal Dribbel, Vinexpress).

Het Open Huis staat in het teken van ‘het circus’ en er worden voor jong en oud uit Stadshagen tal van activiteiten georganiseerd. Zo is er een circusinstuif, “Het oude lied in de nieuwe wijk” door het muzikale trio ‘Twaswat” en kan men gratis deelnemen aan een fotoshoot. Bij ’t Ukkie kan je muziekinstrumentjes en maskers maken en zijn er hapjes en een grabbelton. Er zijn spelletjes bij Peuterspeelzaal Dribbel van Travers, een informatiestand van Wijkstichting Stadshagen Totaal met chocholadefontein en ballonnentovenaar, en workshops theater, djembé, boetseren, flamenco, streetdance of breakdance bij De Muzerie.

  

Verder biedt de bibliotheek nog een workshop circusdiertekenen, voorlezen uit circusboeken door winnaars van de voorleeswedstrijd, schmincken, interieuradviezen, “van kunst, kitsch en niets”, het tuinspreekuur door Harry Pierik, een workshop beleggen en wordt er voorgelezen en verteld door kinderen van de “Schatkamer”.

 

Tijdens deze feestelijke dag kun je ook meedoen aan een prijsvraag ‘zoek de leeuw’ en wordt de uitslag van de ‘Vlaggenwedstrijd voor de basisscholen’ bekend gemaakt!

 

Het programma voor al deze activiteiten is vanaf 30 oktober af te halen bij het Cultuurhuis, maar je kunt je zaterdag 4 november natuurlijk ook gewoon door de gastheren en -dames van het Cultuurhuis laten verrassen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)