PEC Zwolle supporters welkom in Deventer

Foto van auteur

Zwolle – Een aantal supporters van PEC Zwolle zijn woensdag 19 december in Deventer welkom bij de bekerwedstrijd GA Eagles – PEC Zwolle. Dat laat manager Diederik Meijntjes donderdagavond weten. De IJsselderby wordt gespeeld in het stadion De Adelaarshorst in Deventer en gaat om 19.45 uur van start.

12-02-2012_fc_zwolle-goahead_eagles_03.jpg

Manager veiligheid en onderwijs PEC Zwolle, Diederik Meijntjes, twittert: "PEC Zwolle supporters die bekerwedstrijden Kerkrade/Waalwijk bezochten krijgen voorrang." Meijntjes voegt toe dat er volgende week meer nieuws komt over het toegangsbeleid van de bekerkraker in Deventer. Voor het eerst sinds het seizoen 2007-2008 speelt PEC Zwolle weer in de vierde ronde van de KNVB beker. In dit seizoen was NEC de tegenstander en wist Zwolle de wedstrijd met 0-2 te winnen, door doelpunten van Derk Boerrigter en Bram van Polen. Informatie over de kaartverkoop volgt later op deze website.

21 gedachten over “PEC Zwolle supporters welkom in Deventer”

 1. “Toegangsbeleid”

  Serieus?!:'(

  Aan wat voor voorwaardes moet dit keer weer worden voldaan jongens?
  Minimaal vijf jaar geen bekeuringen gehad, 6 uur voor de wedstrijd melden bij het stadion met ID, SOA test, geboorteakte en DNA monster?
  Geen rokers, mensen die er eng of intimiderend uitzien, geen mutsen of petjes, maximaal twee leden uit de zelfde familie en/of straat?!
  Eten en drinken mag tegenwoordig schijnbaar ook al niet meer op de tribunes en in de bus.
  Gezellig hoor, daar geef ik graag mijn geld en vrije tijd aan…..

  Het toegangsbeleid zou moeten zijn dat je Zwollefan bent en/of een spannende bekerwedstrijd wilt zien, niks meer of minder!
  Eersteklas waanzin hoe er door de clubs en KNVB met klanten wordt omgegaan tegenwoordig.
  Goh, het uitvak was helemaal niet vol bij …. Nee, gek heh!

  Gek genoeg zijn toch nog een kleine handvol mensen die al deze onzin steeds maar weer pikken.
  De meeste mensen dus niet.

  Ik ben al niet meer naar een uitwedstrijd van Zwolle geweest sinds 2005.
  En toen baalde ik al een paar jaar van de opstapelende regeltjes.

  Gaan jullie je maar lekker met zo veel mogelijk mensen buigen over alle regels meneer Meijntjes en zorg dan dat al die regels zo veel mogelijk voorbereiding, mankracht en dus, geld kost.
  De extra politie die moet worden ingezet is nog niet duur genoeg….

  Wanneer houdt dat jaren negentigtrauma toch eens op in Nederland?

 2. Begin al braakneigingen te krijgen als ik dat dorp alleen al op een bord zie staan…….

  Desalniettemin zullen we ons er voor deze ene keer maar over heen zetten, altijd leuk om die wankers daar in koekdorp te zieken vanuit het uitvak.

 3. altijd leuk om die wankers daar in koekdorp te zieken vanuit het uitvak.

  Maar als ze daadwerkelijk voor je neus staan, hard wegrennen.
  Wie is dan de wanker?

 4. Ik ben al niet meer naar een uitwedstrijd van Zwolle geweest sinds 2005.
  En toen baalde ik al een paar jaar van de opstapelende regeltjes.

  Dat is dus ook de doelstelling.

 5. Maar als ze daadwerkelijk voor je neus staan, hard wegrennen.
  Wie is dan de wanker?

  Geldt dat ook voor mensen op de parkeerplaats bij NAC destijds Edwin ?????

 6. Denk dat al die regels niet nodig waren geweest als de supporters van welke club dan ook zich gedragen bij de wedstrijden.Zo gauw men over en weer op elkaar gaat schelden komt men niet meer voor de sportiviteit maar voor de sensatie naar de wedstrijd.Laten we proberen allemaal verdraagzamer te zijn met elkaar bij de wedstrijd dan wordt het in de toekomst weer een leuk samenzijn .En dan zijn de regels ook niet meer nodig.Ik hoop op een mooie wedstrijd en dat de beste moge winnen.

 7. @Pieters

  Jij mag denken dat de regels ??nodig?? zijn omdat voetbalsupporters zich niet kunnen gedragen en per definitie onverdraagzaam zijn.

  Mijn ervaring is gelijk aan die van sPECky. Ook ik was een vaste uitsupporter van PEC (FC) Zwolle. Ook ik heb de hoeveelheid onnodige regels en verplichtingen zien groeien tot proporties waarin ik geen zin heb als een normale volwassen vent.

  In Nederland past men ervoor om de kleine groep die voor het iedereen verkloot aan te pakken en kan de massa goedwillenden lijden onder maatregelen die de veroorzakers niet treffen.

  Maar daar zijn we goed in dit land want onderhand zien degenen die nog hard kunnen werken hun inkomsten wegvloeien terwijl de financiële sector en de geïnstitutionaliseerde vorm van Europa buiten schot blijven en zich verder verrijken.

  Dat het ook anders kan laat men in bijvoorbeeld Duitsland zien en laat het daar nu toevallig ook een stuk beter met de economie gaan??

 8. Beetje sensatie is altijd mooi meegenomen toch, dat in combinatie met leuke pot voetbal maakt een de avond geslaagd. Avondje voetbal zonder uit supporters zou toch ruk zijn qua sfeer, het is juist het ons tegen hen gevoel dat sfeer maakt.

 9. Geldt dat ook voor mensen op de parkeerplaats bij NAC destijds Edwin ?????

  Er is er maar 1 die heeft lopen uitdagen bij NAC en die is idd na de wedstrijd hard weggelopen. Pas bij de mac in Gorinchem durfde hij die jongens weer te sms’en.
  Dus hij is idd een wanker.

Reacties zijn gesloten.