Lions New Years Event voor goede doelen

Foto van auteur

Zwolle – Op zondag 6 januari 2013 vindt in theater de Spiegel voor de 19e keer het Lions Nieuwjaarsconcert plaats. Een concert waarvan de opbrengst is bestemd voor een plaatselijk goed doel: “Schipper mag ik ook eens varen”, een schip voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking en voor de Lions aktie: Mazelen de wereld uit.

Het wordt een breed muzikaal event, geheel samengesteld en geleid door Zwollenaar Rik Elings met in de hoofdrol de veelzijdige zanger Humphrey Campbell. Daarnaast is er een belangrijke muzikale rol voor een flink aantal studenten van het Artez conservatorium. Het programma bestaat uit twee delen: Het eerste deel is een ‘feelgood’ evergreenjazz concert. Humphrey Campbell zal als solist optreden, maar er staat o.a. ook een duet met Esther Groenenberg op het programma. Alles begeleid door het Rik Elings Jazz trio. Het tweede deel is een Spectaculaire 70’s show waarin Humphrey samen met zijn broers en hun eigen backgroundsingersalsCCCampbelloude Seventies hits neerzetten ‘zoals het moet’. Begeleiding door een complete ‘ConservatorySoulband’ . Een special voor de gelegenheid samengesteld swingend Artez Koor zal zorgen voor de finishing touch. Dit alles wederom onder leiding van Rik Elings.

Het concert vindt plaats in theater de Spiegel op 6 januari 2013. Aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur ; Kaarten kosten € 15,- en zijn te reserveren via Odeon de Spiegel

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)