Kettingbotsing Zwartewaterallee

Maandag , aan het eind van de middag, vond er aan de Zwartewaterallee een kettingbotsing plaats. Daarbij waren drie autos betrokken. Er was één gewonde deze werd met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend maar men sluit niet uit dat het door de regenval is gekomen waardoor&nbsp; het wegdek glad was geworden.</P> <P align=center><IMG src="https://www.weblogzwolle.nl/images/stories/politie/ongeval.jpg" border=0></P> <P align=center><IMG src="https://www.weblogzwolle.nl/images/stories/politie/ongeval2.jpg" border=0></P> <P align=center><IMG src="https://www.weblogzwolle.nl/images/stories/politie/ongeval3.jpg" border=0></P> <P>De autos zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Kettingbotsing Zwartewaterallee”

  1. daar valt alleen over te speculeren.

    Ik zat er ook aan te denken alleen je kon het niet duidelijk uit opmaken. Het kan natuurlijk een ketting reactie zijn geweest van een remt normaal andere harder en laatste het hardst en klapt tegen auto aan.

    Veel discussie alleen zonder uitslag ongevallen analyse heb je niets hard te maken. en dan nog zegt de politie, moet je maar niet zo hard rijden dat je kei hard moet remmen 😉

  2. Of ze rijden te dicht op elkaar, gebeurd daar ook vrij vaak. Bovendien wordt die maximumsnelheid van 50 vaak overschreden (vrij logisch trouwens).

  3. En vergeet ook niet te neuspeuteren, bellen, cd-tje wisselen en wat al niet meer….. In ieder geval met andere dingen dan opletten.
    Tegenwoordig staat heel NL op de kop zodra er een buitje valt.

  4. Mijn eerste gedachte was ook die flitspaal. Ik zie het regelmatig gebeuren dat ze veel te hard rijden en dan flink op de rem gaan voor die flitspaal. Als degene die achter zo iemand rijdt niet bekent is in Zwolle dan is een botsing zo gebeurt. Nu is die regenval natuurlijk ook een redelijk excuus, al zat ik op het moment van die wolkbreuk boven de Aalanden ook in de auto en vond het nog wel meevallen.

  5. Op dat stuk Zwartewaterallee wordt vaak belachelijk gereden, laat staan 50 km/u aangehouden. Alleen bij de flitspalen gedraagt iedereen zich als brave burger.
    Dit soort ongelukken verbazen me dan ook niets.

  6. Als het op het moment van die wolkbreuk is gebeurd, dan is het niet zo vreemd hoor… Ik moest erdoorheen lopen (naar de auto) en dacht ook dat het wel meeviel… ik hoefde maar een paar meter, maar was wel doorweekt. Dus meevallen deed het zeer zeker niet en ook het zicht vanuit een auto was tijdelijk enorm belemmerd!

  7. ik zal jullie uit de droom helpen.
    het verkeer stond stil en de bestuurder van de laatste auto had de kop er niet bij en toen was het BOEM!!!
    Zo gaat dat.
    dusssss……

  8. Dat zeg ik, neuspeuteren, bellen, cd-tje wisselen en wat al niet meer….. In ieder geval met andere dingen dan opletten. 😉

  9. Regen, etc. Niets van dat alles: als er een file is en de achterste bestuurder let niet op, dan krijg je een kettingbotsing, zoals hierboven. De bestuurder van de voorste auto ;). De twee botsende auto’s allebei totall loss en de volvo kompleet verzet.

  10. hmmm toch nog verzet. zo leek het er niet op.

    veel verborgen schade dus 🙁

    weer veel gedoe met de verzekering dus :'(

    Maar voornaamste is dat het speculeren nu zo goed als afgelopen is ;D 😉

  11. kan de politie (CJB) weer een paar bonnen opsturen voor bumper kleven. (Kan lang duren als je het net vergeten bent dan krijg je ook nog weer een dauw erover van een bekeuring) :'(

Reacties zijn gesloten.