Fractievoorzitter SP Zwolle overweegt opstappen

Foto van auteur

Fractievoorzitter Twisterling van de SP in Zwolle heeft zich uit protest ziek gemeld bij haar partij. Ze overweegt op te stappen.

 

Het Zwolse raadslid is boos dat de partijraad van de Socialistische Partij vrijwel unaniem van Statenlid en senator Yildirim heeft geëist dat hij zijn zetel in de Eerste Kamer opgeeft. Twisterling is de partner van Yildirim. Op zijn weblog schrijft ze dat de SP niet eerlijk en oprecht is en dat de partij moeite heeft de democratie te respecteren.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

25 gedachten over “Fractievoorzitter SP Zwolle overweegt opstappen”

 1. Zal tijd worden dat die zeurdoos eens opstapt… Altijd maar bla bla bla maar als het voor eigenbelang is staat ze vooraan.

 2. Hahahahaha lache dit….. gaan nu alle fractevoorzitters van de SP opstappen?????

  Maar effe serieus ik ben geen liefhebber van yildirim, zeker niet, maar de SP laat zich hier wel kennen hoor. Kom op lui gekozen is gekozen ook op voorkeurstemmen geen gelul SP, duidelijkheid!!!! >:(

 3. De manier waarop is natuurlijk van de zotte, voorkeursstemmen voor Yildirim zijn voorkeursstemmen, maar ik zou er zeker niet om rouwen als Margriet Twisterling de Zwolse politiek zou verlaten.
  Regelmatig heb ik me aan haar zitten ergeren, vooral als ze geen benul had van waar ze op reageerde en daardoor met belachelijke vragen of suggesties kwam.

 4. SP-Site:
  “””Zij werden vooraf wel op de hoogte gesteld van de kiesprocedure, maar niet van de wens van het partijbestuur om alleen hun stem uit te brengen op de nummers 1 t/m 12. Daarnaast is aan Yildirim nooit vooraf gevraagd of hij zijn zetel in wilde leveren, mocht hij onverwacht gekozen worden. Inmiddels heeft het partijbestuur bij monde van de partijsecretaris aangegeven dat deze fouten in de toekomst zullen worden vermeden.”””

  Als je wil dat iemand van zijn rechten afziet, dan laat je hem een contractje ondertekenen…… Lijkt mij…

  Echt superslecht van de SP,.. op alle niveau’s!

 5. Ik stem voor!!
  Maar je zomaar ziek melden is natuurlijk schande of moest dat van het mannetje? Zal mijn gedachten maar niet op inet zetten anders zie ik margriet weer in de rechtszaal. 😉

 6. Ik heb zowiezo niet veel bewondering voor mensen die zich ziekmelden bij een conflict. Als dat een voorbeeld moet zijn voor de achterban van de SP, vrees ik het ergste voor het ziekteverzuimpercentage in Nederland.

 7. Ik luister elke dag 3fm..
  en daar is een traditie s’ochtens bij giel belen!
  Dan wordt en gespeelt “begin de dag met een dansje, begin de dag met een lag…” Nou dat past erg goed bij vandaag.. hahahahahaha.
  weg met die rooie en die turk.. er is weer hoop voor de zwolse politiek.

  dat volk was echt zo verschrikkelijk.. en niet alleen in het stadion gebeuren!

  Maar ze melde zich nu ziek????
  Ik dacht dat ze dat al jaren was………
  hhaahahahahahaha.
  Latersk..

 8. wis niet dat ze vrouwtje was van ……
  ja in nederland goed geregeld (ziek) maar wel geld vangen dit soort mensen weten de weg wel

 9. Wat een zeikerds daar bij de Sp.
  Wordt echt een communistisch zooitje bij elkaar,eem echte rooie rakker is dat manwijf.
  Kom nauw ,dacht je nu echt dat een turk in de top kwam van de politiek , en sowieso al geen een die liegt over zijn diploma s, want die heeft ie niet,nee geen goed idee meer iemand als pizzabakker

 10. Ik vraag me toch even af welke berichten anti p wel en welke berichten hij niet gelezen heeft in de media.

  Volgens mij was het inmiddels wel helder hoe het diplomaverhaal in elkaar steekt waarbij roddelkranten de boel weer eens hebben verdraaid.

  Beetje meer dan alleen anti p? Misschien ook wat anti a (waarbij de a voor allochtoon staat)?

 11. gelukkig is het zomer en gebeurt er helemaal NIKS in Provinciale Staten en de Gemeenteraad. Dit iS echt 100% SYMBOOLPOLITIEK.

  maar ik vind het wel interessant om te zien hoe de SP met dit soort groeistuipen omgaat. Vooralsnog niet goed.

  ik hoop alleen niet dat Yildirim en Twisterling voor zichzelf beginnen in Overijssel en Zwolle. Nietszeggende splinterpartijen die bij de eerstvolgende verkiezingen weer verdwenen zijn hebben we al te vaak gehad. Hoe meer partijen, hoe meer onzin

Reacties zijn gesloten.