Met CDA op werkbezoek bij Deltion College

Foto van auteur

Zwolle – CDA Zwolle organiseert voor belangstellende Zwollenaren een werkbezoek aan het Deltion College in Zwolle. Op vrijdag 12 april van 12.30 tot 14.30 uur bestaat de mogelijkheid om het Deltion College te bezoeken, een rondleiding te krijgen en met het CDA Zwolle in discussie te gaan over Onderwijs in Zwolle. Aanmelden kan via bestuur@cdazwolle.nl en er is ruimte voor 25 deelnemers. 


CDA-voorzitter Miranda Wesselink nodigt iedereen van harte uit zich aan te melden: "Iedereen kent het Deltion-gebouw, dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken met wat daarin allemaal gebeurt." CDA Zwolle organiseert samen met Deltion College een middag waarin bezoekers, CDA-lid of niet, kennis kunnen maken met het pand, de mensen en de visie van deze MBO-instelling. Daarnaast is het CDA ook zeer geïnteresseerd in de ideeën van Zwollenaren als het gaat om bijvoorbeeld de relatie van onderwijs met ontwikkelingen in de wijk.

 

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014, organiseert CDA Zwolle verschillende werkbezoeken in de stad. Tijdens elk bezoek zal een belangrijk thema centraal staan. Een vast onderdeel van elk werkbezoek is het gesprek tussen bezoekers en raadsleden van het CDA. Iedereen, CDA-lid of niet, is van harte welkom om deel te nemen aan de werkbezoeken en mee te discussiëren. Deze gesprekken vormen belangrijke input voor het verkiezingsprogramma dat CDA Zwolle aan het voorbereiden is. "Voor een goed verkiezingsprogramma voor de komende jaren, kunnen we niet zonder de ideeën van Zwollenaren en belangrijke partners in de stad. Dit moeten we samen doen," aldus Wesselink, "deze werkbezoeken zijn een unieke gelegenheid om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat het beste is voor onze mooie stad." 

De reeks werkbezoeken is van start gegaan met een werkbezoek aan de Huisartsenpost op zaterdag 23 maart. Op 12 april is het Deltion College aan de beurt. In mei volgt er een werkbezoek aan Promed Audiovisuele Diensten (met als thema Ondernemen) en in juni een werkbezoek aan het Fraterhuis (met als thema Cultuur). Na de zomer organiseert CDA Zwolle werkbezoeken rond de thema’s Duurzaamheid, Woningbouw en Religie. In het najaar van 2013 presenteert de programcommissie het concept verkiezingsprogram met daarin de aandachtspunten die tijdens de werkbezoeken zijn genoemd. Houdt www.cdazwolle.nl in de gaten voor de data van de bijeenkomsten. 


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)