‘Krasse Knarren’ zoeken deelnemers

Foto van auteur

Zwolle – Het nog te realiseren ‘Krasse Knarren’ Hofje kan nog steeds deelnemers gebruiken. Hoe meer geïnteresseerden… hoe goedkoper het wordt! De lokatie staat nog niet vast maar in Stadshagen is nog genoeg ruimte, en zijn er mogelijkheden om te bouwen. 

In tegenstelling tot wat vaak gezegd wordt, is Stadshagen geen "brug te ver". Een kwartiertje fietsen langs een mooie route en je bent in het centrum. Juist in deze moeilijke tijd willen bouwbedrijven graag aan de slag. Kijk ook op http://zwolle.wikaza.nl/initiatives/view/124. Het is bedoeld voor 45+ en ouder, en voor mensen met een krappe beurs. Goedkope huur maar wellicht ook koop.

Info: mail naar lreitsma@xs4all.nl 

Er is een schrikbarend tekort aan goedkope laagbouw voor ouderen. En dat tekort wordt alleen maar groter. Dus doe mee, en bepaal zelf hoe je wonen wilt. "Samen staan we sterk. Laten we zorgen dat dit hofje er komt en een aanwinst wordt voor Zwolle!"

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “‘Krasse Knarren’ zoeken deelnemers”

 1. Kwartiertje fietsen en je bent zo in de stad. Jawel we hebben het over ouderen, die willen niet in stadshagen wonen. Lekker ritje tegen de brug op nou nou. Nou ja jullie hebben het over krasse knarren wat een gelul.

 2. Ik ben verhinderd op 23 mei maar zou wel graag in aanmerking komen voor een van de woningen.
  Ik woon in de Eemlaan ben 82 jaar en woon met veel plezier in deze wijk
  Hoop op een reactie van jullie kant ik vind het een prachtig initiatief.
  Veel groeten Coby Beunk

 3. L.S., Mijn vrouw en ik (79 en 82) hebben belangstelling voor één van de te bouwen woningen in de A-landen. Kunnen wij inschrijven? Wij zijn nog redelijk goed gezond en wonen nu in een flat. Graag een reactie naar mijn e-mailadres. Groeten en succes.

 4. Wij mijn vrouw en ik hebben ook wel belangstelling voor een
  hofjeswwoning op het terrein van het voormalige zwembad aan de scheldelaan . zelf wonen we nu ook nog aan de scheldelaan.
  wel zouden we wel wat meer weten over de hoed en de rand.
  nadere info gaarne naar scheldelaan 15. 8032 EP of via de mail.
  groet Hedzer en wimmy Terpstra.

Reacties zijn gesloten.