Fusion of Dance in teken van ‘living the good life’

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdag 18 mei staat de vijfde editie van Fusion of Dance Festival op het programma. Met nog een kleine twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en de danceliefhebbers helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid en dat alles op één van de mooiste recreatieplassen van Nederland, staat dit vijfjarige bestaan van Fusion of Dance in het teken van ‘living the good life’.

 

hve-20120519-0150.jpg

 

Er zijn dit jaar een aantal veranderingen qua festivalindeling en muziekarea’s. Naast de bekende Megabase en LIPGLOSS area’s vind je voor het eerst dit jaar een Freestyle Area waar artiesten als Paul Elstak, Darkraver, Bass-D en Dr. Rude allemaal hun eigen ding kunnen doen. De Techno area, die dit jaar gehost wordt door Smirnoff, zal zeker niet onopgemerkt blijven in de bossen van de Wijthmenerplas. In de Smirnoff Techno Forest area vind je o.a. Bart Skils, De Man Zonder Schaduw en Secret Cinema. Op 18 mei zal ook de Jäger Music presents: Yellow Claw Stage debuteren op het Zwolse festival Fusion of Dance. Een stage waar niet alleen de nodige beats en bass, maar ook limited editon t-shirts en snapbacks je om de oren zullen vliegen. De complete line-up van Fusion of Dance Festival 2013 vind je op www.fusionofdance.nl/lineup.

 

Anthem Megabase en LIPGLOSS 2013

 

De heren van DubVision zijn het opkomende talent in de dancescene. Hun tracks zijn reeds al opgepikt door o.a. de Swedish House Maffia, David Guetta en Tiësto. Speciaal voor het anthem van LIPGLOSS zullen ze één van deze tracks een speciale vette remix maken. Ook is niemand minder dan Chain Reaction de afgelopen weken in de studio gedoken om voor Megabase een heel dik anthem te produceren. Benieuwd naar het resultaat? Check hem hieronder. Het anthem zal uitgebracht worden op het Minus is More label, het label waar o.a. Chain Reaction bij is aangesloten. Wil je meer info over Chain Reaction, check dan zijn site: www.chainreaction.dj

Youtube Link: http://youtu.be/eEIR42WUegE 

 

Win een uniek Smirnoff VIP-Pakket!


Fusion of Dance Festival bestaat 5 jaar en mede daarom heeft de organisatie in samenwerking met Smirnoff een unieke VIP-actie in het leven geroepen. Jij maakt namelijk kans op een gehele verzorgde festival dag, gratis parkeren, gratis drankjes, gratis kluisjes, inclusief een hotelovernachting in Hotel Lumen voor 2 personen! Benieuwd naar deze actie? Houdt deze week onze facebook pagina: www.facebook.com/fusionofdancefestival in de gaten en doe mee!

 

(Combi)Tickets

Heb jij nog geen ticket voor Fusion of Dance Festival? Tickets kosten €45,- ex. Fee. en zijn verkrijgbaar op www.fusionofdance.nl of bij een van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt. Vanuit heel Nederland rijden er ook georganiseerde busreizen naar Fusion of Dance Festival, check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen. Daarnaast rijden er op 18 mei bussen tussen NS Zwolle en het Festival terrein.

 

Parkeer- en pendelbustickets

Bestel nu voordelig en gemakkelijk via OnlineTicket.nl je parkeer- of pendelbusticket voor Fusion of Dance Festival. Parkeertickets en pendelbustickets zijn in de voorverkoop goedkoper. Ga naar www.onlineticket.nl om alvast je bus of parkeerticket te kopen.

 

Social Media

Houdt ook Fusion of Dance Festival in de gaten op social media. Wekelijks zijn er leuke winacties, vind je er het laatste nieuws, lekkere promomixen en natuurlijk alle belangrijke informatie die jij als bezoeker moet weten. Like onze Facebook Pagina en volg ons op Twitter!


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Fusion of Dance in teken van ‘living the good life’”

Reacties zijn gesloten.