Claw Boys Claw in uitverkocht concert Hedon

Foto van auteur

Zwolle – De mannen van Claw Boys Claw geven zaterdag 27 april het laatste concert wat in het huidige pand van Hedon plaats zal vinden. Het finaal uitverkochte optreden van de garagerockers zal in het teken staan van het laatste album Hammer, welke eerder dit jaar verscheen. Dertig jaar na oprichting weet Claw Boys Claw onder aanvoering van Peter te Bos zich nog steeds te meten met internationale equivalenten.   

claw_boys_claw_boeken_agents_after_all_persfoto.jpg 

Claw Boys Claw is een stukje cultuur dat elke muziekliefhebber moet kennen. De hit Rosie uit 1992, de shows met Nick Cave, de eindeloze lijst festivals, Claw Boys Claw heeft een CV om jaloers op te worden. Het belangrijkste is dat de band terug is met nieuwe muziek. Het album Hammer bevat mooie, broeierige gitaarsongs met snufjes psychedelica en americana. De band is al bijna 30 jaar bezig en op een paar tussenpozen na eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Sinds het ontstaan in 1983 zijn zanger Peter te Bos en gitarist John Cameron nog altijd de harde kern van Claw Boys Claw.

 

The Tiger Lovemachine uit Zwolle scheurde de afgelopen drie jaar langs verschillende concertzalen, festivals en cafés. De band stond begin dit jaar nog in een volgepakt Paradiso waar ze de zaal compleet plat speelden. Eigenwijs, live en geen geknutsel, dat is het motto van The Tiger Lovemachine.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)