Muziek in de tent: Dear Ellinor

Foto van auteur

Zwolle – Ontspanning met Dear Ellinor op het Assendorperplein. Op zondag 12 mei zal het Assendorperplein weer in het teken staan van Muziek in de Tent. De band Dear Ellinor zal dan een afwissend optreden laten zien.
 
dear_ellinor_foto.jpg 
De gedreven muzikanten van Dear Ellinor, die eerder bekend stonden onder de naam Koru, houden zich niet vast aan één stijl. Hun repertoire vormt een mix van easy listening en uptempo muziek met ska/Balkan invloeden. Dit zorgt voor een leuke mengeling van fijnzinnige, kleine luisterliedjes en heerlijk snelle, rauwe songs. De kwaliteiten van de band bleven niet onopgemerkt, want onder de naam Koru stonden ze in de finale van Battle of the Queen.

De band, grotendeels afkomstig uit Zwolle, laat je genieten van een heerlijk ontspannen optreden, waarbij het warme stemgeluid van zangeres Gerdine Vermeer voor kippenvelmomenten zorgt. Dear Ellinor creëert een intieme sfeer waar je graag voor gaat zitten of staan, om je mee te laten zwieren op de gevarieerde melodieën.
Dus heb je na de festiviteiten van Koninginnedag en 5 mei zin in nog een leuk feestje? Kom dan op 12 mei naar het Assendorperplein. Vanaf 14.00 uur zal Dear Ellinor in de tent een twee uur durend optreden verzorgen. 
Voor meer informatie: www.muziekindetent.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)