Eten blijft voor sommigen een bijzondere ervaring

Foto van auteur

Zwolle – Dat eten niet voor iedereen normaal is verteld Michele van Reijsen.  In deze lezing vertelt Michèle van Reijsen hoe zij van het lijnen en van een eetverslaving af is gekomen. Niet op de gebruikelijke reguliere manier maar op een geheel andere wijze genaamd Vrij Eten. Vrij Eten staat loodrecht op die van de strategieën van dwang, voedselplannen en diëten. De methodiek werkt al ruim twintig jaar. In de drie jaar dat Michèle nu Vrij Eet is zij nooit meer te dik of te dun geworden. Zij gelooft dat verslaafd zijn geen ziekte is maar een natuurlijk verschijnsel, ontstaan door de maakbare wereld waarin we in overvloed leven. 
Als geen ander weet Michèle hoe heftig en eenzaam het is om altijd maar te lijnen en verslaafd te zijn. Ruim 30 jaar leed zij aan een heftige eetverslaving. Met de hulp van Monique Rosier (speelde vroeger Pien in Zeg ‘ns Aaa), heeft zij binnen 3 maanden, via Vrij Eten haar eetverslaving overwonnen. Michèle is inmiddels haar eigen Coachpraktijk IKdoedurfkan begonnen en geeft lezingen om Vrij Eten onder de mensen te brengen. Zij heeft bij Monique Rosier de 1-jarige opleiding tot coach op dit gebied gevolgd. 

Worstel jij ook met het waar-, wat-, met wie-, hoeveel, wel of niet eten en de vele teleurstellingen die altijd maar lijnen en deze verslaving met zich mee brengt? Of ken je iemand die hiermee worstelt, dan ben je van harte welkom op deze lezing: donderdag 2 mei a.s. om 19.30 uur. Voor info en aanmelden: info@ikdoedurfkan.nl