‘Heils angels’ doen Zwolle aan

Foto van auteur

Zwolle – Op Hemelvaartsdag (9 mei) wordt voor de elfde keer de landelijke motortoertocht ‘Ride for Salvation’ gehouden. Deze toertocht is een jaarlijks evenement van het Leger des Heils. Ieder jaar tekent een plaatselijke afdeling voor de organisatie. Dit jaar is Zwolle aan de beurt. 

Op Hemelvaartsdag zullen naar schatting veertig motorrijders (maar ook scooters, trikes en quads) twee routes rijden in de regio Zwolle. ’s Morgens trekt de stoet ‘heils angels’ door de Kop van Overijssel langs plaatsen als Hasselt, Zwartsluis, Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove en via de buurtschappen Streukel en Genne weer terug naar Zwolle. In het gebouw van het Leger des Heils aan de Geert Grootestraat wordt de lunch gebruikt. Daarna trekken de rijders naar Salland en rijden langs Wijhe, Heino, Raalte (waar het Harley Davidson-museum wordt bezocht), Heeten, Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Luttenberg, Lemele, Lemelerberg, Rechteren, Dalfsen, Hoonhorst, Wythmen weer naar Zwolle. In totaal wordt twee keer ongeveer honderd kilometer afgelegd.

De start is om 10.00 uur vanaf het Andreascentrum, Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle. Deelname is nog mogelijk en staat open voor iedereen met een motor (of scooter etc.). De inschrijving bedraagt € 7,50 (inclusief de lunch; exclusief het museum-bezoek). Inschrijven kan via telefoonnummer 06-18261595 of via email-adres mwvhouten@gmail.com (Wim van Houten).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “‘Heils angels’ doen Zwolle aan”

  1. Ja, Pieters betaal jij dan de bekeuring voor deze heren als ze op volle snelheid langs Zwolle gaan? Ouwe zeik-snor;)

Reacties zijn gesloten.