Zwollenaar aangehouden wegens belediging

Foto van auteur

Op zondagochtend 1 juli is tegen de klok van 04.00 uur op de Rieteweg een 18-jarige Zwollenaar aangehouden. Op de Rietweg was een grote groep jongelui aanwezig en er ontstond tussen jongeren onderling een wat grimmiger sfeer. Toen de politie in gesprek kwam met ze vond een 18-jarige Zwollenaar het nodig om meerdere malen de dienstdoende agenten te beledigen. Hierop is de Zwollenaar aangehouden terzake belediging.

Rijbewijs ingevorderd van beschonken bestuurder

Op zaterdagavond 30 juni rond 19.30 uur is op de Van Langelomarke een 43-jarige autobestuurder uit Zwolle aangehouden. De politie had een melding binnen gekregen dat er een man in zijn auto slingerend over de weg reed. De man bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. Hij blies bij de ademanalyse 1030 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 13 uren en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Tevens is het rijbewijs van de man ingevorderd.

Onder invloed achter het stuur

Op zondagochtend 1 juli is even na 05.00 uur op de Van Wevelinkhovenstraat een 33-jarige autobestuurster uit Ommen aangehouden. De vrouw had alcohol genuttigd en was toch achter het stuur gekropen. De vrouw blies bij de ademanalyse 540 ug/l. Zij kreeg een rijverbod van vijf uren en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. 

1 gedachte over “Zwollenaar aangehouden wegens belediging”

  1. Ik mis hier toch eigenlijk nog wel het bericht dat zaterdagavond rond 23.00 uur een vrouw met haar Ford Fi?«sta de vrij nieuwe pollar in de Melkmarkt (voor de Belgische Keizer) heeft geramd.
    Voor haar geen fi?«sta meer, want dat ding leek me total loss….

Reacties zijn gesloten.