Moederdagconcert in De Zwolse Muziekkamer

Foto van auteur

Zwolle – Zondag 12 mei zingt countertenor Sytse Buwalda, speciaal voor moederdag zijn programma About Love  in de Zwolse Muziekkamer. Samen met pianist Jean van Vugt neemt hij u mee naar de betoverende wereld van de liefde gezien door de ogen van o.a. Purcell, Mozart, Schumann en Gershwin. Na afloop kunt  genieten van een traditionele High Tea zoals  u die alleen in Engeland vindt.

 

Een recensie schreef over dit programma "Deze zanger weet het publiek in zijn beleving van de liefde mee te slepen op een buitengewoon expressieve en persoonlijk wijze. Als een ware ‘master puppeteer’ heeft hij het publiek aan een touwtje". Countertenor Sytse Buwalda is al dertig jaar een veelgevraagd solist op de diverse wereldpodia. Jean van Vugt is naast pianist ook componist. Samen met kinderboekenschrijvers Marianne Busser en Ron Schröder schreef hij meer dan 300 kinderliedjes. Daarnaast won hij met het nummer ‘Her first waltz’ de Koninklijke compositiewedstrijd, uitgeschreven voor de geboorte van prinses Ariane.

DOAS 

De Zwolse Muziekkamer is een podium waar kamermuziek, literatuur en de beeldende kunst samenkomen. Het lokaal werd in april 2013 geopend en biedt vele kunstenaars de ruimte om hun werk aan het publiek te presenteren. De Zwolse Muziekkamer is onderdeel van De Oude Ambachtschool (DOAS), de culturele broedplaats in de Zwolse wijk Assendorp. 
Wie, wat, waar? 
Moederdagconcert & High Tea door countertenor Sytse Buwalda en pianist Jean van Vugt. 
Datum: zondag 12 mei 
Aanvang: 15 uur Entree: € 25,- (Studenten en kinderen € 20,-) Zonder High Tea: € 15,- (Studenten en kinderen € 10,-) 
Locatie: De Zwolse Muziekkamer bevindt zich in culturele broedplaats DOAS. Mimosastraat 1. 
Telefoon: 0624587714. 
Kaarten bestellen kan via de website Zwolsemuziekkamer.nl of telefonisch 06 – 24 58 77 14

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)