Stadsbeiaardier speelt wederom verzoeknummers

Foto van auteur

Zwolle – Wie benieuwd is hoe de muziek van zijn favoriete zanger(es), band of componist klinkt als carillonversie vanaf De Peperbus kan zijn hart ophalen. Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni aanstaande speelt stadsbeiaardier Roy Kroezen wederom de muzikale voorkeuren van luisteraars. Een verzoeknummer indienen kan dit keer tot en met vrijdag 24 mei aanstaande. 
Hoe werkt het?
Naast de volledige titel van het nummer of muziekstuk, dient ook de naam van de uitvoerend artiest/componist vermeld te worden. Als men voorkeur heeft voor de vrijdag of zaterdag, kan dit aangegeven worden. Waar mogelijk houdt Roy hier rekening mee. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af.

 
Indienen verzoeknummer
Verzoeknummers kunnen op verschillende manieren ingediend worden:
per mail naar: rd.kroezen@zwolle.nl Een bericht op Facebook of via een tweet naar Roy: www.twitter.com/zwolsebeiaard
 
Selectie
Uit alle inzendingen selecteert Roy Kroezen minimaal drie nummers. Degenen wiens nummer is uitgekozen, ontvangen hiervan persoonlijk bericht. Ook is de speellijst een paar dagen voorafgaand aan het speelmoment na te lezen in Wijzer en op www.zwolle.nl/zwolsebeiaardier. Op de website is meer informatie over de verzoeknummeractie te vinden, waaronder een overzicht van alle speelmomenten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Stadsbeiaardier speelt wederom verzoeknummers”

  1. Prachtig, heer Ortzichtig. Een kerkorgel is inderdaad een machtig instrument! Maareh, we hebben het nu over een carillon!

    En wat house betreft dat heeft Kroesen al eens uitgelegd. Dat werkt niet op een carillon. Er moet wel iets van een melodie in zitten. De vorige keer speelde hij ons verguisde koningslied. Klonk best goed.

  2. House heeft soms wel een herkenbare melodie, maar is vaak wel anders qua opbouw. Ik kan me voorstellen dat het voor een carillon niet mogelijk is om dit te spelen. Al vind ik dubstep bijvoorbeeld super, ik zou niet weten hoe een carillon zich daaraan zou moeten wagen:P

Reacties zijn gesloten.