Hennepplantage ontmanteld aan de Morra

Foto van auteur

Zwolle – In een eengezinswoning aan de Morra in Zwolle is maandag 17 juni een hennepkwekerij ontmanteld. De 43-jarige bewoonster is aangehouden.

De politie kwam de kwekerij na een anonieme melding op het spoor. De kwekerij bevond zich op zolder en omvatte ruim 350 planten. Alle aangetroffen planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Onderzoek wees uit dat de stroom illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk een naheffing op. De verdachte is na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Hennepplantage ontmanteld aan de Morra”

 1. Juist Bernard, waarom een verloren strijd voortzetten? Volstrekt kansloos om te denken dat ooit deze handel stopt.

 2. Bernard en dacht je dan dat deze gasten geen illegale stroom meer gingen gebruiken .Het merendeel wat het doet heeft geen werk en probeert hier wat mee te verdienen .Denk dat het legaliseren het probleem van de onveilige situaties niet oplost

 3. Pieters, dan hebben ze dat helemaal niet meer, omdat er niks meer aan te verdienen is. Ooit gehoord van iemand met een illegale aardbeienplantage op zolder?

 4. Het fabriceren van coke en XTC dan ook maar legaliseren………valt daar ook niets meer aan te verdienen toch……………..

 5. In dat opzicht inderdaad een schemergebied.
  Maar het gaat hier nu over die zolderplantages en afgetapte stroom. Ik heb nog nooit van een illegale Coke- of XTC plantage gehoord. Dus zijn die in die zin geen gevaar voor de samenleving. Als iemand zich dood wil slikken/drinken/roken is een ander verhaal.

 6. Enkele reacties hier slaan als een tang op een varken. Meer en meer vervaagt? Ja, jointjes roken op vroegere leeftijd zal wellicht wel als gatewaydrug worden gezien, echter, een vergelijk? Gall&Gall? Prettig weekend!

 7. Nou, als ze xtc ook gaan legaliseren dan zou dat ook een hoop ellende schelen. Goeie pillen voor weinig geld en goede voorlichting zou in iedergeval levens kunnen sparen.
  En tja wiet, op langere termijn zal het ook schadelijk zijn ,aar dat is alcohol ook.

  Coke wordt lastig gezien de verslavingsgevoeligheid.

 8. Alles met mate.. OOk dat GIF wat alcohol heet. Ja, natuurlijk is dat schadelijk.

  Gebruik je gezonde verstand. Xtc, voor een keer, je zou het is moeten proberen, een explosie van liefde. Maar het is illegaal, dus moet het uit de criminaliteit komen, en daar is geen smaak Politie, of keuring ware diens, of kwaliteits controle. Het gaat daar enkel om het geld.

  De stoffen of drugs zijn niet het probleem. Het zijn de MENSEN, die zijn het probleem.

  Oja, Voor de Nono’s met hun Coke gezemel. Coke komt ook van een plant, en die groeit niet in nederland. En snuif coke is niet verslaven (alleen geestelijk) Maar als je moet overwerken, en je hebt zuivere Coke, dan ben je een gelukkig mens. Maar ook daarin weer Gebruik je hoofd, en doe dat met mate.

  Voor de rest… Kweek vrede, en snuif blijdschap..

  Greetszzz Rene

 9. Mike70.. Heb jij ook iets tussen je oren??

  Volgens jou is 14% oke, en 16% niet.

  Dat is (om op jou niveau te blijven) Een wijntje van 14% goed, netjes, veilig, en legaal noemen, en een Sherry bevat 16%-20% alcohol. Als hard drugs bestempelen.

  Zeer intelligent hoor, en wat nou als je 2 wijntjes dringt…

  Weet je Mike70, neem er nog 1..

  Groet Rene

 10. Gebruik je gezonde verstand. Xtc, voor een keer, je zou het is moeten proberen, een explosie van liefde. Maar het is illegaal, dus moet het uit de criminaliteit komen, en daar is geen smaak Politie, of keuring ware diens, of kwaliteits controle. Het gaat daar enkel om het geld.

  Als je elk weekend 3~5 glazen alcohol drinkt, twee avonden op een rij, zul je daar op de lange termijn geen last van hebben. Probeer dat maar eens met dat liefde-pilletje van je.

 11. Lees mate Japser. Het is algemeen bekend dat ieder weekend 3 pillen niet bepaald mate is.

  Love pil it is. 1x per jaar met je vriendin (of wat je voorkeur ook is) en je leert een hoop.

  Probeer dat maar is met 10 bier.

  Groet Rene

Reacties zijn gesloten.