Feestende jongeren op schoolplein bekeurd

Foto van auteur

Aan de Oude Wetering werd maandagavond 16 juli een groep jeugdigen van een schoolplein verwijderd, omdat die aan het barbecuen was.

De groep, bestaande uit 13 personen in de leeftijd van 14 tot 19 jaar, had zich met een paar kratten bier, een barbecue en een auto verzameld op het schoolplein. Daarbij was een behoorlijke puinhoop ontstaan. Zeven personen konden zich niet legitimeren en kregen daarvoor een bekeuring. De groep heeft onder toezicht van de politie de boel opgeruimd, waarna ze zijn weggestuurd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Feestende jongeren op schoolplein bekeurd”

 1. Maandagavond? De avond waarop dat noodweer was voorspeld? Het moet niet gekker worden!
  Jammer dat zij er niet zijn gebleven dan 😉

 2. ja daar werden ze weg gestuurd met het gevolg dat ze door de wijk gingen zwerven met hun kratjes bier en de hele buurt door zwalkte boerde zong laat de politie ze maar bij huis afzetten :-

 3. Ik vind dit dondersmooi van die jongens. Maar zorg er voortaan wel voor dat je een legitimatiebewijs bij je hebt en dat je je kratten in de struiken verstopt (stesjt). Dat voorkomt lullige bekeuringen en ergernissen.

 4. Ik weet niet of die jongens iemand in de weg zaten, maar anders had ik ze zelf lekker laten zitten. Een lolletje op z’n tijd moet kunnen. En om te voorkomen dat ze idd een pijnhoop achterlaten: ID’s noteren (vandiegen die hem wel bij zich hadden, anders kenteken auto) en achteraf bekeuren als er troep blijft liggen……….

 5. Ja, dat laatste vind ik ook eigenlijk wel handiger. Ik heb er zo’n bloehekel aan om in de hele buurt herrie te horen. Een jongerencentrum misschien een idee? 😉

 6. Goed werk weer van de politie! petje af!!!!!

  Is er ook nog andere dingen dat ze doen? dan alleen maar onschuldige mensen bekeuren?

  Dit kunnen ze toch ook doen door middel van een WAARSCHUWING?

 7. @jaap:
  Ik kan je bericht slecht volgen. Enerzijds zeg je:

  Goed werk weer van de politie! petje af!!!!!

  Anderzijds geef je in de rest van je bericht een tekst weer waaruit ik meer iets meen te lezen van ‘ga boeven vangen’

  Deze kids hebben toch een waarschuwing gelaten op de gasten na die geen legitimatie konden laten zien?

Reacties zijn gesloten.