PEC Zwolle pakt punt na duel met FC Utrecht

|   Laatste wijziging

Zwolle – Koploper PEC Zwolle heeft zondag een punt overgehouden van de ontmoeting met FC Utrecht. In het eigen stadion aan de Ceintuurbaan werd de uitslag 1-1.

01-09-2013_pec_zwolle-fc_utrecht_1-1_03.jpg

De eerste helft verliep van beide kanten niet hoogstaand, al kregen Fred Benson en Maikel van de Werff voor Zwolle twee goede mogelijkheden om voor Zwolle de score te openen. Na de pauze viel het eerste doelpunt. Willem Janssen scoorde in de 50e minuut voor FC Utrecht (0-1). Zwolle drong daarna aan. Het was invaller Stef Nijland die in de 74e minuut, na een voorzet van Jesper Drost, de bal in de touwen schoot (1-1). PEC Zwolle had verschillende mogelijkheden om die score uit te bouwen, vooral na een succesvolle aanval met Kamohelo Mokotjo en Fred Benson in de laatste fase van het duel, maar tot een doelpunt kwam het niet meer. Ondanks het gelijkspel blijft Zwolle de trotse koploper in de Eredivisie.

01-09-2013_stand_eredivisie.jpg

01-09-2013_pec_zwolle-fc_utrecht_1-1_05.jpg

01-09-2013_pec_zwolle-fc_utrecht_1-1_04.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

pec_-_utr_2.jpeg 
 
 01-09-2013_pec_zwolle-fc_utrecht_1-1_01.jpg
 
01-09-2013_pec_zwolle-fc_utrecht_1-1_02.jpg
 
01-09-2013_pec_zwolle-fc_utrecht_1-1_06.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “PEC Zwolle pakt punt na duel met FC Utrecht”

  1. Ik ben vooral blij met de inzet en de veerkracht van PEC Zwolle! Na de 0-1 ga je toch een beetje billenknijpen. Achteraf bekeken had er misschien meer in gezeten, Zwolle had het betere van het spel, maar het had dus ook fout kunnen gaan.

  2. Wat ik vanmiddag vooral miste was het snelle 1keer raken positie-spel
    , de specialiteit van Zwolle. Notabene de hoofdmoot van elke training op het stadion. Jans geef ze eens goed op hun donder 😉
    Prima wissels van Jans overigens na de 1-0 achterstand. PEC kwam sterk terug met een prima invalbeurt van Stef Nijland. Utrecht was echt rijp om te worden overlopen met een Archenteh doorgeschoven naar het middenveld. Draait altijd open naar de vrije ruimte. Wat een middenveld staat er dan : Klich , Mokotjo , Nijland , Archenteh …
    Of het evenwichtig is, is een punt van latere zorg.

    😛

  3. Vervolg:
    En ondanks het puntverlies , heb ik vandaag weer voetbal gezien waar ik heel erg enthousiast over ben. Echt sublieme staaltjes voetbal.
    Er komen nog fantastische wedstrijden aan voor Zwolle.

    Zeker weten !

  4. 5 Wedstrijden op rij ongeslagen, paar weken koploper, volle bak in het stadion, financieel bijna uit de rode cijfers, Zwolle vol op in het nieuws, en dat alles is geen toeval. Hier wordt al jaren naar toe gewerkt en dit beleid werpt nu zijn vruchten af. Trots!!
    PEC is Back en hoe!!!

  5. Geinig, ik zag dat het ideetje dat ik hier laatst opperde (om de TT pagina 819 op een poster te zetten) nu in T-shirtvorm is uitgevoerd. Nog minimaal een week genieten en dan maar weer verder zien.

  6. Dat wist ik niet, Zuidski. Heb ook nooit van die site gehoord trouwens. Ik wilde ook niet suggereren dat het mijn exclusieve idee was, want daarvoor is het te voor de hand liggend. Het is trouwens wel pagina 819.
    Maar blijft leuk. Ik zal eens op die site kijken.

  7. Haha, dan gaan ze grif over de toonbank. Zou meer dan geweldig zijn. Ik zag bij Fox dat PEC ook in het buitenland veel complimenten krijgt. Hoe het ook verder gaat, dze vliegende start pakken ze ons niet meer af. In de VK van afgelopen maandag ook een heel leuk artikel over PEC. Mooi positief ingestoken over de club, de supporters en de stad. Dat maken we ook weleens anders mee.

  8. Wat was er trouwens voor gezeur over die vlaggen van de feu?
    Ik sta zelf ook op vak 7, en ja soms mis ik wel wat van de wedstrijd door het gezwaai. Maar laat die gasten toch, ze zorgen voor meer sfeer dan menig ander op de ME tribune.
    En als je echt zo’n last hebt van die vlaggen had je niet op de sfeertribune moeten gaan staan en zeker niet naast/achter hun.

    Verder een goed pec gezien, een puntje gezien de wedstrijd terecht.
    Op naar 14 september, uit naar ajax

  9. Mokotjo was in zijn eentje al beter dan heel Utrecht bij mekaar. Hij is zo goed dat je bijna vergeet hoe fantastisch Klich en Drost een het spelen zijn. Hup PEC!

Reacties zijn gesloten.