Stewardessen Deltion gastvrouw in het theater

Foto van auteur

Zwolle – Op maandag heeft het Deltion College in samenwerking met Odeon De Spiegel Theaters een voorlichting voor 180 eerstejaars studenten van de opleiding Luchtvaartdienstverlener georganiseerd. De studenten kregen voorlichting over een toekomstige stageplek bij Odeon De Spiegel theaters. Zij hebben de mogelijkheid om tien weken lang één dag in de week aan de slag te gaan als gastvrouw/gastheer in het theater, om zo praktijkervaring op te doen en alles te leren over excellente dienstverlening.

 

Gestoken in uniform, namen de studenten maandagochtend plaats in de Rabozaal in Theater De Spiegel. Hier werden zij welkom geheten door Adjunct Directeur van Odeon De Spiegel theaters, Martijn Sweitser. Na het welkom heeft evenementenbegeleidster Mirjam Reimink de studenten meegenomen in de wereld van gastvrijheid in het theater en wat een stageplek precies inhoudt. Lerares Frances Di Arutuin is enthousiast over de samenwerking: “De studenten leren tijdens hun stage bij Oden De Spiegel Theaters gasten te ontvangen en hen het gevoel te geven dat zij welkom zijn. Precies wat ze later ook gaan doen bij een vliegmaatschappij.”

StudentsOnStage
Odeon De Spiegel theaters en het Deltion College werken al langere tijd samen. Onder de noemer StudentsOnStage gaan de school en het theater dit jaar samen theater maken. Voor het echt aan de slag in het theater, van idee tot realisatie, voor en door studenten. Op de planning staan vier Deltion-edities, waarbij studenten van diverse opleidingen een rol spelen. Zo zullen studenten Artiest de productie maken, verzorgen horecastudenten de hapjes en drankjes in de foyer, regelen communicatie-studenten de promotie en zorgen luchtvaartdienstverleners voor een warm ontvangst.

 

Binnen de muren van het Deltion College worden de vormgevers, artiesten, gastheren (m/v) en technici van morgen opgeleid. Afgelopen seizoen had het Deltion College de primeur met drie voorstellingen. Met de vier edities van dit jaar, geeft Odeon De Spiegel theaters jong talent in opleiding een podium.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Stewardessen Deltion gastvrouw in het theater”

Reacties zijn gesloten.