Wijkveiligheidsmarkt in Holtenbroek

Zwolle – Iedereen wil zich veilig voelen in zijn of haar wijk. In Holtenbroek wordt door verschillende partijen samengewerkt om de veiligheid in de wijk te vergroten. Een onderdeel hiervan is de wijkveiligheidsmarkt die gemeente Zwolle en Holtenbroek NU voor wijkbewoners organiseren. Deze markt vindt plaats op 30 oktober van 19.30 tot 22.00 uur in wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20.

 

De markt staat helemaal in het teken van veiligheid in en om de woning. Geïnteresseerden kunnen de hele avond binnen lopen en een kijkje nemen op de markt. Bij de marktkramen valt veel informatie te krijgen over veiligheid, bovendien kunnen bezoekers in gesprek met deskundigen op het gebied van veiligheid. Zo zijn onder meer politie, woningcorporaties, gemeente, verzekeringmaatschappij Univé, brandweer, Travers Welzijn, Buurtbemiddeling, De Klink, Van Rossum aanwezig om adviezen te geven. 

Programma:

19.30 uur:  opening door wijkwethouder Gerrit Piek

20.00 uur en 20.45 uur: presentatie door Stuij Criminaliteitspreventie VOF, 

19.30 – 22.00 uur: doorlopend bezoek aan de diverse marktkramen met voorlichting over onder andere inbraak- en brandpreventie

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)