Zwemdisco in De Vrolijkheid wordt groot succes

Zwolle – Vrijdagavond werd zwembad de Vrolijkheid omgetoverd tot zwemdiscotheek. De zwemdisco stond in het teken van het 1-jarig bestaan van zwembad de Vrolijkheid in Zwolle. De eerste editie werd gelijk een groot succes.

zwemdisco-1.jpg

Tijdens de ‘Glow in the dark’ zwemdisco werden de laatste hits door DJ Axel & Bas gedraaid en zorgde een kleurrijke lichtshow voor een fantastische sfeer. Meer dan 100 kinderen kwamen op de sportieve disco af. Deze avond konden de kinderen naar hartelust zwemmen en dansen. Maar ook het gebruik van grote strandballen en de lange waterglijbaan waren populair. Meer informatie over de zwemdisco is te vinden op: zwemdiscozwolle.hyves.nl, facebook.com/zwemdisco, twitter.com/zwemdisco of instagram.com/zwemdisco.

zwemdisco-5.jpg 

zwemdisco-11.jpg 

zwemdisco-2.jpg 

zwemdisco-4.jpg
 
zwemdisco-3.jpg  
 
zwemdisco-6.jpg
 
zwemdisco-8.jpg 
 
zwemdisco-7.jpg
 
zwemdisco-9.jpg
 
zwemdisco-10.jpg
 
zwemdisco-12.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Zwemdisco in De Vrolijkheid wordt groot succes”

  1. Maar ook het gebruik van grote strandballen en de lange waterglijbaan waren populair.

    Ehm lange glijbaan??? dat ding is kleiner dan die uit de oude hanzebad. dit zwembad is echt was zwolle uitstraalt tegenwoordig. wij zwemmen tegenwoordig altijd buiten zwolle veel betere/gezellige zwembaden met meer en leukere glijbanen.

  2. had er eigenlijk heen willen gaan… maar zie dat ik qua doelgroep ietwat uit de toon zou zijn gevallen. haha. Mooie actie! volgende keer ben ik er gewoon bij!

  3. De feesten in het Hanzebad waren groter en mooier alleen waren er wel iets minder kids, omdat het toen in het wedstrijdbad was..
    En bij het Hanze bad maakten ze het af en toe donker.

  4. Bericht door marleen123, op 25 oktober 2013 om 23:00

    en een zeurpiet ben je

    Waarom marleen123, dit is volgens mij het eerste positieve geluid wat ik van recreanten lees/hoor over dit zwembad.

  5. Het blijkt geen lokale maar een landelijke activiteit te zijn, en dat is weer jammer. Beetje creativiteit kunnen ze in Zwolle wel gebruiken.

Reacties zijn gesloten.