Informatieavonden vwo, havo en vmbo-tl CCC

Zwolle – Op donderdag 14 en 21 november vinden op het Carolus Clusius College informatieavonden plaats voor groep 8 leerlingen die volgend jaar naar het vwo, havo of vmbo-tl gaan. Deze avonden zijn speciaal bedoeld om de toekomstige vo-leerlingen alvast een beetje op weg te helpen zodat zij straks de juiste keuze maken. Tijdens deze avonden geven docenten van het CCC informatie over de verschillende richtingen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Basisschoolleerlingen en hun ouders zijn op beide avonden van 19.30 – 21.00 uur van harte welkom op het CCC (ingang Kamperweg).

Op donderdag 14 november geven de docenten van het CCC informatie over het atheneum en Orfeo gymnasium. Op donderdag 21 november wordt informatie gegeven over havo en vmbo-tl. Aanmelden voor de informatieavonden? Dat kan via www.hetccc.nl.

Op het CCC leer je verder kijken en de wereld te ontdekken. Leerlingen maken kennis met andere culturen en krijgen intensief taalonderwijs en Wereldvakken. Ook zijn er regelmatig projecten waarin leerlingen laten zien hoe zij in de wereld staan. Door excursies, buitenlandse studiereizen en internationale uitwisselingen maken zij kennis met buitenlandse jongeren en culturen. Op het CCC kun je terecht voor alle richtingen van gymnasium (Orfeo) tot en met vmbo-tl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)