Golden Earring weer naar Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 15 maart 2014 vereert de legendarische rockformatie Golden Earring de IJsselhallen Zwolle met een bezoek.  De enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-’n-roll staan als vanouds garant voor een wervelend concert. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

_mg_3809.jpg 

Golden Earring is vaderlands meest succesvolle en vooral langst meedraaiende rockgroep. Vorig jaar  bereikte de Haagse band met hun plaat Tits ’N Ass de eerste plek van de Album Top 100. Dat bewijst nogmaals dat ze nog lang niet uitgespeeld zijn. De band treedt nog maar een paar keer per jaar live op en Zwolle slaan zij dan ook zeker niet over.

Klassiekers

In IJsselhallen Zwolle wordt er als vanouds weer een stevig rockconcert gebracht . Nummer 1 hits èn publieksfavorieten ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ worden ongetwijfeld uit volle borst meegezongen door het publiek.

 

Tickets zijn onder andere verkrijgbaar bij de receptie van IJsselhallen Zwolle. Entreeprijs voorverkoop € 30,00 (excl. servicekosten). Meer informatie over tickets en tijden is te vinden op www.ijsselhallen.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Golden Earring weer naar Zwolle”

Reacties zijn gesloten.