Sint Nicolaasloop Skivereniging Regio Zwolle

Zwolle – Op zondag 1 december aanstaande organiseert de Skivereniging Regio Zwolle haar traditionele Sint Nicolaasloop. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met de loopgroep Run2Day Zwolle. In het fraaie buitengebied aan de noordzijde van Zwolle zijn vier mooie looproutes uitgezet van verschillende afstanden zodat er voor elke loper een uitdaging is. Het kindvriendelijke karakter van de Sint Nicolaasloop wordt extra benadrukt met een kinderloop van 1,5 km. Voor elke kinderdeelnemer is er een passende attentie bij de finish.

 

Om klokslag 11.00 uur zal Sint Nicolaas het startschot lossen en kunnen alle deelnemers beginnen aan hun kilometers. In 2013 is er gekozen voor een nieuwe startlocatie en wel het terrein van voetbalvereniging HTC aan de Brinkhoekweg. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 voor alle afstanden. De 1,5 km kinderloop is gratis Aanmelden kan tot het maximum aantal deelnemers van 300 lopers is bereikt. Meer informatie is te vinden op www.skiverenigingzwolle.nl Aanmelden kan ook op  www.inschrijven.nl.

De Sint Nicolaasloop wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en de vele vrijwilligers van de Skivereniging Regio Zwolle en de Loopgroep Run2Day Zwolle.

 

Afstanden:

  1. een kinderloop van 1,5 km (voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar)
  2. een loop van   5 km
  3. een loop van   8 km
  4. een loop van 16,1 km (10 Engelse mijlen). 

Adres Sint Nicolaasloop:
Faciliteiten Voetbalvereniging HTC

Brinkhoekweg 200

8034 PC Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)