36 jarige Zwollenaar vast voor mishandeling

Zwolle – Naar aanleiding van een mishandeling aan de Assendorperstraat in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 november, heeft de politie een 36-jarige man uit Zwolle aangehouden.

politie_logo_4.jpg 

Een 27-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Zwolle liepen over het trottoir van de Assendorperstraat, toen ze plotseling van achteren werden aangevallen door de 36-jarige verdachte. Ze werden beiden neergeslagen. Toen ze weer bij hun positieven kwamen, lag de verdachte bovenop de vrouw en vertoonde onzedelijk gedrag. De 27-jarige heeft vervolgens de verdachte van de vrouw afgetrokken en verwond aan zijn wang. E.e.a. ontaardde in een gevecht, waar ook nog drie getuigen bij sprongen. In de hectiek wist de verdachte uiteindelijk te ontkomen. Op basis van zijn signalement kon hij in de Hortensiatunnel naar de Oldemannenlaan worden aangehouden. Hij zit vast voor nader onderzoek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

19 gedachten over “36 jarige Zwollenaar vast voor mishandeling”

  1. Bericht door kierewietskie, op 16 november 2013 om 15:33
    Er komen er steeds meer op straat door rutte, teeven en opstelten. Ziek kabinet.

    Dit is al jaren aan de gang, en niet lullen dat dit kabinet verantwoordelijk is. Wat een dom geleuter.

  2. Maar misschien heeft deze ‘smeerlap’ wel gelijk?

    Want het is namelijk wel zo, dat sinds 2010 de opvang mensen moet ontslaan en weigeren omdat de geldkraan dicht is gedraaid?

  3. Goed werk van de politie dat de vermoedelijke dader is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Sterkte aan de slachtoffers, kan me voorstellen dat dat nogal wat impact heeft. Voor de rest kan de ongenuanceerde prietpraat van mensen als Brammetje en kierewietski mij gestolen worden.

  4. Kierewietski doemt de laatste week hier overal op en kan nu niet echt als een meerwaarde bij de reacties worden bestempeld. Hij of zij produceert zinloze oneliners en geeft af op andere (vaste) bezoekers.

  5. Bericht door Japser, op 17 november 2013 om 11:56
    @br Nog meer wensen om van dit land een barbarenland te maken? Lijfstraffen zijn echt zo 13de eeuw.

    Ja graag, dan kunnen de mensen rustig over straat lopen.;D

  6. Helemaal mee eens. En ook het recht in eigen hand nemen maar eens wat minder zwaar bestraffen dan nu gaande is. Dan laten die gekkies het wel uit hun hoofd om je lastig te vallen.

    En nog belangrijker: mijn belastingcenten gaan dan niet naar geldverslindende processen waar toch alleen maar taakstrafjes worden gegeven.

  7. Zijn jullie toevallig ook tegen het invoeren van de sharia?

    =========

    Beste mensen,

    Probeer on-topic te reageren.
    Mogelijk komen er nog nieuwe ontwikkelingen in deze zaak, of willen mensen hun reactie geven op het nieuwsbericht. Als het een geheel andere discussie wordt zullen bezoekers niet zo snel meer reageren is de ervaring.

    Redactie WLZ

  8. Wat zou je anders doen Japser??
    Dat soort gasten moet je flink straffen en als je dat niet doet doen ze dat volgende keer weer…
    Wat stel je anders voor?? Paar dagjes laten zitten en of doen alsof…
    Hij moet flink gestraft worden dat is wat er moet gebeuren dan leert hij mischn het wel en raakt nooit meer vrouw aan…

    >:(

  9. Deze persoon moet door een bevoegd persoon aangeklaagd worden (openbaar aanklager), door een bevoegd persoon berecht worden (rechter), volgens de op dit moment geldende wetten. Als het aan mij ligt betekend dat een paar jaar in een officiële cel zitten. Maar als de rechter daar anders over oordeelt, leg ik mij daar bij neer. Dat is hoe het in een moderne rechtstaat gaat (gelukkig).

Reacties zijn gesloten.