Deelname OPA Zwolle aan verkiezingen vrij zeker

Zwolle – De plannen van de politieke beweging Ouderen Politiek Actief (OPA) om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 in Zwolle worden steeds concreter. OPA wil in 20 gemeenten meedoen aan verkiezingen. OPA heeft in Overijssel alleen een afdeling in Kampen.

opa.jpeg 

De afdeling van OPA in Zwolle krijgt, als alles doorgaat, OPA Zwolle. Dat zegt de landelijk woordvoerder voor OPA Dick Schouw maandagmorgen tegen Weblog Zwolle. "De groep voor Zwolle is nog niet groot genoeg, maar er is goede hoop dat OPA in Zwolle aan de verkiezingen mee gaat doen". Wie er betrokken zijn bij OPA Zwolle wil Schouw nog niet bekend maken. Die namen worden pas duidelijk als deelname aan de verkiezingen zeker is. Op 22 december 2013 valt de definitieve beslissing voor OPA Zwolle. OPA is er niet alleen voor ouderen, dat is in een manifest te lezen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Deelname OPA Zwolle aan verkiezingen vrij zeker”

  1. Leuk!! Iets nieuws op politiek gebied in Zwolle. Welke partijen zal het meest alert moeten zijn in Zwolle nu OPA eraan komt? Welke partij heeft veel ouderen? Dat zijn toch vooral het CDA, de CU en de PvdA denk ik.

  2. Ze zijn er niet alleen voor ouderen, maar dat suggereert de naam wel. Ben benieuwd in hoeverre ze van plan zijn hun eigen straatje schoon te houden en de problemen willen doorschuiven naar de volgende generatie.

  3. Ouderen Politiek Actief is geen lokale partij .Het is meer een beweging die afgesplitst is van 50 Plus,omdat die partij geen lokale afdelingen willen net als PVV B.v.Ze hebben een Manifest die je kunt ondertekenen.

Reacties zijn gesloten.