Dieze krijgt Buurtkamer

Zwolle – Na het succes van de Buurtkamer in Assendorp, is WijZ ook in Dieze een Buurtkamer begonnen. Elke dinsdagochtend vinden in WijZ-locatie De Terp activiteiten plaats voor kwetsbare ouderen. Dit biedt hun een leuke, zinvolle en ontspannende ochtend. Ook geeft het mantelzorgers een moment, waarop zij de zorg even uit handen kunnen geven. Dinsdag 26 november was de eerste ochtend. 

De Buurtkamerochtenden beginnen met een kop koffie of thee. Hierbij wordt gekeken hoe het met iedereen gaat. Hierna vinden er diverse activiteiten plaats. Wat er te doen is, hangt af van de wensen van de deelnemers. De begeleiders helpen hen om iets te doen wat ze leuk vinden. De ochtend wordt besloten met een warme maaltijd. De kosten per ochtend zijn 8 euro. De maaltijd is inbegrepen. De Buurtkamer is bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen die moeilijk de deur uit kunnen of eenzaam zijn.

U kunt voor meer informatie en om u aan te melden contact opnemen met Betty Mulder, tel. (038) 851 57 52, e-mail: b.mulder@wijz.nu of Karin Bennink, tel. (06-52593403), e-mail: k.bennink@wijz.nu. Dit kunt u ook doen voor iemand in uw omgeving.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Dieze krijgt Buurtkamer”

Reacties zijn gesloten.