Talent Jesper Drost langer bij PEC Zwolle

Zwolle – Het contract met Jesper Drost is opengebroken en verlengd. De middenvelder staat nu tot medio 2017 bij PEC Zwolle onder contract. De twintigjarige Drost is afkomstig uit de jeugdopleiding van de club en zit sinds 2010/2011 bij de eerste selectie. Dit seizoen kwam hij, mede door blessureleed, vijf duels in actie, waarin hij tweemaal doel trof.    
 

04-08-2013_pec_zwolle-feyenoord_2-1_04.jpg

Jesper Drost, die na zijn blessure zaterdag weer bij de wedstrijdselectie zit, is zelf erg blij met zijn nieuwe verbintenis. ,,Het wederzijdse vertrouwen dat door de contractverlenging in elkaar is uitgesproken doet me goed. De toekomst van de club ziet er rooskleurig uit, daar wil ik graag langer onderdeel van uitmaken." Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de contractverlening van Drost. ,,Hier ben ik heel content mee! In navolging van Diederik Boer, Mustafa Saymak en Bart van Hintum is Jesper Drost de vierde speler die PEC Zwolle langer aan zich weet te binden. Jesper heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Wij zien in hem een sleutelspeler voor de komende jaren, waarin wij gezamenlijk grote stappen voorwaarts hopen te zetten. Jesper kan daar zeker een bijdrage aan leveren."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Talent Jesper Drost langer bij PEC Zwolle”

  1. Met Benson hoeven we toch echt niet verder. Een zeer middelmatige speler. Was goed voor de tijd hier in Zwolle, maar we moeten verder, beter en hogerop. Dat kan niet met Benson.

Reacties zijn gesloten.